Gimnáziumban cigány osztálytárs?
Teljesen mindegy, h mi vagy.
Ha vannak olyan tanárok, akik kekeckedni akarnak, akkor biztosan fognak valakivel, akár veled, akár azzal, akinek nem tetszik a haja, akár azzal, akin olyan póló van, ami nem tetszik neki. Aki meg normális, az nem fog ilyesmit tenni.
Osztálytársak ugyanez. Amelyik jófej, annak mindegy, h mi vagy, aki meg kötekedni akar, az fog is.
Nekem voltak cigány osztálytársaim, sosem volt velük baj, nem voltak kinézve, igaz, nem is voltak miért, mert olyanok voltak, mint mi. Ha valakit nagyon nem bírnak, azt általában a viselkedése miatt nézik ki.
Nekem is volt egy osztálytársam de nagyon szerettük! Jófej, értelmes és jószívű srác volt :)
De azért ha eltűnt valami az osztályban, mindig őt húztuk vele😂😂 De tudtuk, hogy nem ő volt és ő is poénra vette! ;)
Ha jó gimnázium akkor általában értékelik hogy küzdeni akar és feljebbjutni, így segítik is.
Legalább nálunk anno ez volt. 1 cigány osztálytársam volt gimiben, mindenkivel jól kijött, tanárokkal is, és jó tanuló is volt.
Igen, de először nem nézték jó szemmel.
Elég fekete volt a csaj.
Viszont a román cigányok, szintén sötétek, elkezdték szekalni.
De olyan normálisan viselkedett, és n.huzta fel magát, mindenki szerette.
Okos, kiállt magáét, és San rávágta, hogy igen ő cigány, ez van ,N.tud mit csinálni.
Nem.tudtak belekötni.
Csak a hozzá allasod0dn függ.
Szakközépbe jártam, volt 3 cigány osztálytársam. 12. osztályig egyik se jutott el. Próbáltak sumákolni, a tanulás nem érdekelte őket, szóval a tankötelezettség miatt mentek középiskolába csak. Örültem,hogy kivágták őket, mivel hozzátenni az órához nem tudtak, csak zavarni azt.
Az egyik jó arc volt, ő korrekt személy volt máskülönben, csipáztam. A másik kettővel szerintem nem is beszéltem. A tanárok nem pikkeltek rájuk, az osztályban se utálta őket senki, voltak barátaik is.
Múltkor hallottam egy jót, valami cigány jogvédő cigány pasitól: "Nem a többségi társadalom és a cigányok közt van nagy szakadék ,hanem a normális és a problémás cigány közt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!