Melegfelvonulásról vélemények?
Bantani nem kell oket, de a karnevalozasra sem vagyok kivancsi.
En maganugynek tartom a nemiseget es a szexualitast, ha kiviszik az utcara az szerintem kozbotranyokozas, hiszen sokakat zavar az ilyen esemeny.
Kristalytiszta provokacio az egesz!
Én meleg vagyok.
Nem voltam még ilyenen, a közeljövőben sem terveztem hogy kimenjek. Valamelyest közömbös a számomra. Viszont ez valamit elárul a társadalomról, hogy nagyon sokan mennyire őrjöngve véres szájjal fogadja ezt az egészet, és egyes emberek még mindig ott tartanak szellemileg hogy "hát meglátja a kisgyerek az utcán a b*zikat, aztán ő is b*zi lesz tőle". Nem véletlen vagyunk mi az eu legalja.
Szerencsére nem vagyok Bp-i. De én f@$zágnak tartom, minek ezt az arcába tolni az embereknek? Eléggé passzív-agresszív dolognak találom.
Nem vagyok homofób, mielőtt bárki belém állna :)
Nem vagyok pesti, szóval engem nem nagyon érint.
Nekem semleges. Semmi rosszat nem csinálnak, a képeket elnézve a többség nem is túl kihívó, és ha minden másért lehet vonulni akkor ezért miért ne lehetne. Kicsit unalmas már minden évben átrágni magunkat ugyan azon a témán, az ember azt hinné a pestiek belenyugodtak már abba az egy napba, de úgy látszik nem.
Provokálás, magamutogatás szerintem.
Elértek ezáltal bármi pozitívat?
Nem.
Az emberek egy része továbbra is ellenségesek velük, a másik részét továbbra se érdekli, vagy eddig se volt velük baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!