Melegfelvonulás - szivárványszínű zebrák + városházára zászlók. Nálunk miért nincs ekkora ünnepség?
Olvasom meg látom, h több nagy városban is a zebrákat is szivárványra festik idén, és a zászló kitétele pedig már nem újdonság, mármint nekik.
Magyarországon miért nem nagyobb volumenű az ünnepség? Én valahogy csak olyan félgőzzel szervezett dolognak látom, pedig jócskán lenne mire felhívni a figyelmet és miért harcolni. nem?
Mindegy h Vancouvert vagy Canari szigeteket nézem, elég általános idén. vagy nálunk is lesz, csak nem tudok róla?
Megírhatod nekik, hogy te ezt szeretnéd illetve adományozhatsz nekik pénzt, de azért szerintem magadtól is belátod, hogy Magyarország a melegek elfogadása terén nyugattól nem kevéssel van lemaradva. Az pedig számomra elképzelhetetlen, hogy az elkövetkező száz évben, egyáltalán megfordul bárki fejében is szivárványzászlót rakni a városházára, mert ehhez engedély kell, és biztos vagyok benne, hogy nem engedélyeztetné azt senki. Úgyszint a zebrákkal, ami egyébként lehetőséget is ad a többi vandálnak, hogy széttrollkodja, nem kell olyan messzire menni, Franciaországban már meg is történt:
jaja, franciák elég vegyesek, bár én nem igen tapasztaltam homofóbiát.
dehogy kell engedélyt kérni, egyértelmű h azon a napon kiteszik a zászlót, nem?
az emberek már más kérdés, ez igaz, és ez a durva h 100 év se elég, az tuti, pedig nem ártana legalább kicsit felzárkózni ...
Bécsben is van a városházán zászló, már évek óta.
Tavaly meg a közlekedési lámpákon a kis emberkék helyett egymás kezét fogó párok voltak, mindenféle variációban. Úgy tudom, az annyira tetszett a bécsieknek, hogy a pride után is meghagyták.
perverz magamutogató aberráltak?
és erre van esetleg valami tudományos forrásod vagy honnan veszed?
(természetesen idióta minden közösségben van, na de az egészre ezt mondani enyhe túlzás)
7.
Nincs, de arról sincs, hogy a szar büdös - és büdös.
Ilyen egyszerű dolgokhoz nem szükséges alapos forrás kutatás.
Mert divat az állatsimogatók mintájára,
ilyen b.u.z.i. simogatót rendezni!
ez a "divat" a kedvencem. próbálj meg egy heteró fiút "divatból" rábeszélni h legyen meleg 2 hétre csak, mivel divat ....
eskü határtalan a hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!