Milyen nyelveken beszélsz folyékonyan az anyanyelveden kívül?
Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 06:25
11/28 anonim válasza:
Folyékonyan sajnos csak angolul. Három másik idegen nyelvet tanultam még, de azok közül kettő csak alapszinten megy, a harmadikat pedig teljesen elfelejtettem.
12/28 anonim válasza:
Angol megy, de olyan a kiejtések, mint egy kávédarálóé. Német, hááát, abból sokat felejtettem.
13/28 Deák Dominik 2020 válasza:
Magyarul se tudok folyékonyan beszélni :D
Amúgy tudok valamennyire angolul, arabul, franciául, németül.
14/28 anonim válasza:
Angol. Írországban élesben ki is próbáltam, jól ment.
Remélem a jövőben bővül a repertoár.
16/28 anonim válasza:
Angol és olasz.
Angliában élek, a párom olasz, és igazából mindkettő rengeteget javított elsősorban a kiejtésemen. Még Magyarországon meglettek a C1-es nyelvvizsgák, de a gyakorlat mindig más.
Egy éve elkezdtem oroszul tanulni, de annak még az elején vagyok, míg horvátul pár alapvető mondatot tudok.
21/L
17/28 anonim válasza:
Semmilyen. Angolt és olaszt tanítottak, mindig 5-ös voltam belőlük, angolból lett egy középfokú nyelvvizsgám, de egy pohár vizet nem tudnék kérni, az olasz meg aztán végképp kiesett teljesen. Sz.r az agyam, nem tudok tanulni és használni a tanultakat, csak magolni, aztán gyorsan el is felejteni mindent. 😔
19/28 anonim válasza:
Sosem valaszolok privát üzenetre. 8. éve tanulok hollandul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!