16 éves vagyok. Barátnő közelébe se voltam. Minden csaj offol pedig nagy részt nem vagyok velük bunkók sőt. Sose. De mindig ki offolnak, akivel kedves vagyok szarik rám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek?2020. máj. 10. 23:01
11/15 anonim válasza:
Vedd észre a kicsit csendesebb, átlagosabb lányokat is, ők talán kisebb eséllyel lesznek ekkora bunkók.
12/15 anonim válasza:
~A lány lennék aki a hosszút írta.~
Ha már ilyen sok fiú van itt, nyugodtan leírhatnátok hogy nektek mi kell, mivel nem tudok rajtatok kiigazodni. :D
13/15 anonim válasza:
12-es az hogy ne keljen jatszmazni veletek, ne keljen hazudni. Nincs a valóságban ilyen érdekel a csaj de nem is, szeretem is meg nem is, akarom de nem is. Ezt a hülye játékot kéne elfelejteni, amit vártok tőlünk... De úgy se lehet belőletek kiírtani, hormonok... A f__zért kell dráma.... Hogy nem lehet őszintén szeretni, akarni a másikat... Nekem ezért nem is kell nő, vagy szeretem, vagy odáig vagyok érte, vagy nem... Nem fogok játszani. Egyszer elég volt még tapasztalni, soha többet.
14/15 A kérdező kommentje:
figyelj utolsó komentelő a lány szépen írt meg segítséget várnék ha nem akarsz csajt a te bajod nekem épp kellene :D nah hali
2020. máj. 12. 00:03
15/15 anonim válasza:
Hülye gyerek az előbb én is segíteni próbáltam neked azt mondtam amit a csaj, egyet is értettem vele. Most viszont kérdezett, nem csak téged, én meg válaszoltam. Amúgy hamarabb lesz nőd ha nem akarod, mint ha akarnád... Pont ilyen fickó nem kell egy nőnek ami lejön utolsó kommentből is... Majd felfogod miről dunalok, kell pár év..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!