16 éves vagyok. Barátnő közelébe se voltam. Minden csaj offol pedig nagy részt nem vagyok velük bunkók sőt. Sose. De mindig ki offolnak, akivel kedves vagyok szarik rám. Mit tegyek?
Lányként próbálok tanácsot adni de lehet nem lesz túl hasznos.
Fontos a külső, és itt nem arra célzok hogy hú de helyes legyél. Inkább igényes legyél, ne hord 1 hétig ugyan azt a ruhát, törődj a bőröd szépségével, edzél hogy ne legyél annyira löttyedt, figyelj oda a higéniára. Ápold a hajad mivel az sok lánynak nagyon fontos.
Legyél magabiztos. Húzd ki magad, ne akarj megfelelni, a lány lássa azt hogy meg tudnád védeni ha kell.
Az hogy legyél bunkó az túlzás, inkább azt mondanám hogy laza. Ne keresd folyton, de fontos hogy keresd. Viccelj vele, próbálj kicsit "pimasz" lenni. Nagyon fontos hogy nevettesd meg. Cukkolhatod de ne vidd túlzásba.
Nagyon fontos hogy ha elkezdtetek írásba beszélgetni akkor ne csak ott legyen "nagy a szád". Menj oda hozzá személyesen akkor is ha többen látják, evvel is mutatod hogy nem szégyenled. Akkor is úgy viselkedj mint üzenetben. Ez is fontos a lányoknak.
Bókolj neki, de ne nyálasan! Ha például küld neked snapen egy képet ne azt mond hogy "szépséged leírhatatlan" meg "ahhw milyen gyönyörű" mivel ezt megkapja a barátnőitől. Inkább eleinte lazába mond hogy "nem rossz kép", vagy hogy "elnézegetnék még pár ilyet". Snapen pont alkalmas azt mondani hogy "kár hogy csak egyszer nyitható meg, a screent meg látod". Csak flörtölj vele és ezt se vidd túlzásba.
Ha az ujjad köré akarod csavarni valami ilyesmit tudnék talán mondani: Ha nappal ír akkor annyira ne válaszol bőbeszédűen viszont este írj (!!) te is és akkor áraszd el flörttel. Viszont hogy ne tünj bunkónak nappal se rázd le, csak legyél szűkszavú.
Tehát:
-Nevettesd meg
-Adj magadra
-Flörtölj vele
-Cukkold
-Vállald fel
-Szeresd
-Bókolj
-Ne vidd túlzásba
Remélem segíthettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!