Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti ürültök hogy nyitnak a...

Ti ürültök hogy nyitnak a vendéglátóhelyek?

Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 11:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%
És közel sincs annyira rossz helyzet,mint azt mondja a média. :) 2.hozzátartozóm ápoló. Az egyik szabolcsi nagykórházban,a másik Pesten a lecsóban. Szabolcsban 4 db igazolt,ellátott beteg van/volt eddig. Én is ott dolgozom, csak jelenleg táppénzen vagyok de napi szinten beszélek a kollegáimmal. A pesti helyzetet csak egy helyen tudom, ott konkrétan unatkoznak a covid nővérek a sok üres ágy mellett. Ez a jelen helyzet. Persze ha lesz hullám, meglátjuk,de nem kell minden rémhírt elhinni. Aki oda kerül el lesz látva. Más az akit emiatt nem fognak ellátni egyéb betegségek miatt. Ott lesz inkább sok halott.
2020. máj. 2. 12:44
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
#21 Én is Szabolcsi vagyok és egy eüs ismerősöm mondta, hogy Szabolcsban csak 4 igazolt beteg van. Nem is értem honnan jötz ki ez a közel 50-es szám amit mutogatnak tvben.
2020. máj. 2. 13:25
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Szintén nyíregyi vagyok! Ismerősöm a megyei kórházban dolgozik. Ugyanezt mondta. 4-en vannak bent koronavírussal.
2020. máj. 2. 13:48
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Jó dolog néha kimozdulni, és felfedezni egy új helyet
2020. máj. 2. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!