Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti ürültök hogy nyitnak a...

Ti ürültök hogy nyitnak a vendéglátóhelyek?

Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 11:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%

9

Akkor üljünk itthon még egy évig, és tovább fog tartani ez az egész mizéria. A virus nem fog eltűnni. De ha húzzuk,végül csak éhendöglik fél MO. Meg csődbe megy mindenki.

2020. máj. 2. 11:34
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk ma este tart a kocsma egy nagy bulit ennek örömére. Megyek én is.
2020. máj. 2. 11:46
 13/24 anonim ***** válasza:
13%
#11 Intelligens vagy.
2020. máj. 2. 11:46
 14/24 anonim ***** válasza:
34%

nem kéne egy évig húzni, nézd meg az osztrákokat, volt két kemény hónapjuk, de a járványgörbe laposodik, az élet meg tér vissza a normál kerékvágásba. és nem mennek csődbe, van átvállalt fizetés, adókedvezmény, egyszeri vissza nem fizetendő támogatás...

csak a magyar állam nem csinál szrt se két hónapja, most meg azt látja, hogy a környező államok, akik tettek is valamit a vírussal szemben, nyitnak, szóval most a magyarok is nekikezdenek, mintha már túl lennének az egészen.

nem örülök, a nagynéném ápoló, a barátom szülei ápolók, az unokahugom két hete nem látta az anyját, mart elküldték rokonokhoz, hogyha anyja-apja meg is fertőződik, ő biztonságban legyen. és ennek az inkompetens, debil kormánynak (és népének) köszönhetően még csak körülbelül se tudjuk neki megígérni, mikor láthatja újra a szüleit.

2020. máj. 2. 11:48
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

Ma reggel is ürültem, bár szerintem nem emiatt. :)

Amúgy előbb-utóbb mindenki elkapja, mint anno az influenzát, így világszintű nyájimmunitás fog kialakulni (mármint azok között akik túlélik). A vírus sosem fog eltűnni, az influenza se tűnt el soha, csak mikor már a népesség immúnis lesz rá, akkor nem számít majd annyira veszélyesnek és könnyebben fogsz kigyógyulni belőle.

2020. máj. 2. 11:49
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

13as

Te meg agymosott. ;)

2020. máj. 2. 11:58
 17/24 A kérdező kommentje:
#8: Örülnék, ha nem Pest megyében élnék ahol még tartani fog a korlátozás...nem nyit ki se kocsma se étterem.
2020. máj. 2. 12:02
 18/24 anonim ***** válasza:
4%

#16 Gondolkozz...

Ha idő előtt abbahagyjuk a karantént és tényleg visszajon a vírus még több megbetegedéssel, akkor az eddigi karantén is hiába volt. Akkor minden áldozat amit eddig hoztunk a semmiért lesz; minden cég ami a csődbe ment a semmiért ment csődbe, mert igyis elszabadult a vírus. Kihuzni még pár hónapot azért hogy az eddigi áldozatok ne legyenek hiábavalók a kisebb rossz, mint a kukába dobni minden haladást, mert nem bírjátok ki hogy ne menjetek sörözni a haverokkal.

2020. máj. 2. 12:24
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
Az elég gáz, hogy sok kérdés alatt azt olvasni, hogy a kocsmát hiányolják a legtöbben.
2020. máj. 2. 12:37
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én kibírom. Én alapból se járok sehova, nem vagyok egy mászkálós,kiülök a kertembe.De aki be van zarva panelba,azt megértem. Pár hónap alatt nem fog eltűnni a vírus.. egy év alatt se. Ahhoz teljes tilalom kellene ami kivitelezhetetlen. Amíg itt van és van kint ember,addig marad. Ha 3 hónap múlva oldunk fel mindent,akkor tetőzik. Mennyivel jobb? Elvileg azért lett (hazaküldve sok ezer beteg meghalni) ja nem, szóval felszabadítva annyi ágy,hogy ha jön a hullám,legyen hol ellátni a betegeket. Ezt az állapotot sem lehet hónapokig tartani. Sokan fognak meghalni,de nem a korona miatt. Aki fél,tarsa tovább bent magát. Én nem félek. De mint írtam,csak oda megyek ahová szükséges. Ez eddig is így volt,így is marad. Így megy ez antiszocoknál. De aki akar,menjen. Felnőtt ember el tudja dönteni.
2020. máj. 2. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!