Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Minden ismerősömet letöröltem facebookon, hiszen rájöttem, hogy chatelni továbbra is lehet; amúgy pedig csak 2-3 ismerősömmel chateltünk, a többi 4-5-tel (családtagok) pedig személyesen is találkozhatok. Tehát velük együtt a többi 600 ismerősömet leradíroztam, hiszen az a 600 rám sem bagózott, sosem kerestek, amúgy sem én kezdeményeztem annak idején a bejelölést, hanem ők. Én senkit sem szoktam bejelölni, mert akkor ki tudja, mit gondol rólam az illető...2020. ápr. 27. 10:23
1/5 anonim válasza:
ez a te dolgod. Én a szülinapon töröltem a facem. Minek? Kiírja a seggnyalást a hátam mögött meg kibeszél.
2/5 A kérdező kommentje:
1-es: nekem bizonyos szempontból szükséges a profil (pláne most a home-office miatt is). Csak lefaragtam a profilból, jelentősen.
2020. ápr. 27. 11:13
3/5 anonim válasza:
Ha minden ismerősödet letörölted akkor már kezdhettél volna egy újat is.
Amúgy szerintem lényegtelen. Bármit osztanak meg a facebookon én nem nézem mert nem érdekel és akié érdekelne ők meg nem osztanak meg dolgokat. Tehát észre se veszem, hogy van 400 ismerősöm. Beszélni csak azzal beszélek akivel szoktam.
Szóval lényegtelen, hogy letörlöd e őket vagy sem szerintem ugyan az az eredménye lenne nálam.
4/5 anonim válasza:
Semmit, - mert semmi közöm hozzá, hogy kit, miért, mikor gyalulsz.
5/5 anonim válasza:
Ez senkit nem érdekel szerintem:) Nekem is van sok ismerősöm, kb 15 aktív. De nem fogom őket törölni, csak távoliak így semmit nem látok belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!