Mit szóltok hozzá, hogy a magyarok egyre minőségibb sört isznak, és bár kevesebbet isznak, többet költenek a minőségibb italokra?
Végre nem a kőbányai, soproni és társai vezetik a piacot, amiket 120-200 forintért megveszel a boltban, és gyakorlatilag színtiszta mérget iszol.
Azt, hogy ezek a cikkek nem tükrözik a valóságot, sem a KSH adatai. Tehát nem tudom, melyik a nagyobb butaság, az, hogy vki kőbányait iszik, vagy az, aki hisz az ilyen cikkeknek.
Egyébként meg olyan mindegy, hogy arany fácánt iszol, vagy egy kézműves sört: Mind a kettő épp ugyanolyan ártalmas, mint a másik. Az alkohol semmilyen fogyasztási formában nem egészséges, csak tévhit, hogy az. Két haszna van az egészségügyben: tartósít, és fertőtlenít. Az utóbbiak miatt kikövetkezthető, hogy sejtpusztító.
Még annyi, hogy az olcsóbb sörök javarészt kukoricát tartalmaznak, ezért minősítik azt le. De sztem oly mindegy, hogy mivel bhaszod szét magad, csak nehogy már bedőlj ilyen híreknek. Meg amúgy is, a legtöbb nagy márkának van „olcsóbb” márkájú terméke, csak ezt nem kötik az orrrodra a versenyszféra miatt. No offense: ez csak színtiszta marketing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!