Ti nem bánnátok, ha a téli időszámítás maradna, és ősszel-tavasszal kevesebbet lehetnénk a szabadban?
# 2
Az életmódunk is az "eredeti"?
Maradhatna akármelyik, viszont téli időszámítás esetén bevezetnék egy nyári munkarendet éppen március végétől, pl egy hivatalban 7.00-15.30 között lenne a munkaidő, iskolában 7.00-kor kezdődne az 1. óra. Ha a nyári időszámítás maradna, akkor pedig lehetne egy téli munkarend mondjuk Mindenszentektől, és 9.00-17.30 hivatali idővel, és 9.00 lenne az 1. iskolai óra. Brüsszeli bürökraták meg a finnek meg kuksoljanak nyáron 20.30-kor a sötétben, vagy nyári időszámítás esetén a jégben meg hóban csúszkáljanak a sötétben még
8.00-kor is.
# 7
Ez tetszene nekem is. :D
Nekem éppen nyáron fájna a téli időszámítás, amikor is átaludnánk egy csomó világos órát (jó, 1 órával többet, de kár érte), meg a kora ősz..
Amit írsz, tetszik.
Amúgy is azon gondolkoztam, hogy teszem azt megszavazzák a télit, én meg beállítok 1 órával korábban az aktuális munkahelyemre és haza is húzok 1 órával korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!