Kit viselt meg az óraátállítás?
Figyelt kérdés
Írjátok le nyugodtan milyen hatással volt.2017. okt. 29. 17:35
1/8 anonim válasza:
Semmilyen hatással nem volt, nem is értem ezt a hisztit körülötte. Felkeltem 9-kor és csináltam a dolgom.
2/8 anonim válasza:
Jószerivel észre se vettem azon kívül, hogy a konyhában a faliórát babrálni kellett.
3/8 anonim válasza:
Egy órával előbb keltem, mint amúgy. De egyébként semennyire.
4/8 anonim válasza:
Igazából ha nem lenne tele az internet "az óraátállítás káros hatásai" cikkekkel akkor nekem fel sem tűnne hogy volt. Főleg hogy a számítógép, telefon magától átáll egy szó nélkül.
5/8 anonim válasza:
Már nem érdekel, mióta ejtek a munkára. A nyári időszámítás viselt meg, egész végig. Sokszor, elaludtam vezetés közben, az egy órával előbbi kelés végett. Szerencsére, sem én, sem utasok nem haltak meg ez végett. Azért, sikerült anyagi károkat csinálnom az óraátállítás végett.
6/8 anonim válasza:
Sosem viselt meg, bosszantani meg egyszer sikerult, pont egy orat kesett a vonat.
7/8 anonim válasza:
Lehet, pont én vittem azt a vonatot és közben szundítottam párat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!