Honnan ered, vagy igaz-e, hogy a karantén a 40. nap után elviselhetetlen?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 15:41
1/6 anonim válasza:
Miért lenne az? Akinek pedig az, miért pont a 40. naptól lenne az?
2/6 anonim válasza:
Maga a szó azt jelenti, h 40 nap!! Francia szó
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, az eredeti szó Quaranta giorni, olasz, a jelentése, hogy negyven nap.
2020. ápr. 22. 15:48
4/6 anonim válasza:
Mint ahogy te is és más is írta, maga a karantén neve utal a 40 napra, ami asszem a pestisjárvány idejéről származik, de lényegtelen. Semmi köze ahhoz, hogy ezután elviselhetetlen lenne.
5/6 anonim válasza:
45 nap alatt 2-szer voltam ki a kapun. Akkor kb 100 m-t mentem a kenyeres kocsiig. Elég jól viselem, kifejezetten tetszik az életvitel. :D
6/6 anonim válasza:
Ez a 42. napom karanténban (bevásárolni se én járok, valamint sétálni se tudok elmenni mert forgalmas helyen lakok) és még mindig rossz érzés hogy nem mehetek ki és haszontalan vagyok, de még nem elviselhetetlen. Ez szerintem mondjuk mindenkinek más, szerencsére kertbe ki tudok menni friss levegőért, ez azért megkönnyíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!