Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért és mitől fél itt (is)...

Miért és mitől fél itt (is) szinte mindenki?

Figyelt kérdés
Miért és mitől fél itt (is) szinte mindenki? Miért nem vállalják nemhogy a saját nevüket, de még a felhasználó nevüket sem? Itt valami nagyon nincs rendben...

2020. ápr. 21. 16:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok, ha olyan hülye lennék, hogy azt gondoljam, számít az, hogy én szeretemaszukpuncit69 néven regisztráltam, majd ezt tolnám az emberek arcába, várva egy hasonlóan random felhasználónevet, akkor valóban zavarna.
2020. ápr. 22. 19:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem fogod fel, hogy a te igényed, hogy janikázhass, eltörpül az anonimitás igénye mellett. Van jó pár válaszoló névvel, akinek olvastam rengeteg válaszát, és most már ott tartok, hogy mivel mindig ugyanazt nyávogják el, a nevéről tudom, hogy értelmetlen a válasza.

A névvel behozod a személyeskedést, mikor az oldalnak nem az a lényege. Vitatkoztál már facebook-on? Ott kint van a neved, és belekötnek, hogy miért nincs képed, ha van képed kint, akkor meg hogy néz ki. Itt ha mindenkinek lenne neve, ugyanaz lenne. "Hé, te ne szólj be, mert láttam a másik kérdésnél, hogy ezt csináltad, így nem érdekel a válaszod."

2020. ápr. 22. 19:50
 13/13 anonim ***** válasza:
12. Nagyon egyetértek
2020. ápr. 22. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!