Mivel vàlhatom azt ki hogy elkezd mindenki nekem dirigàlni es ezèrt megutàlnak mert nem teszem?
Pàrkapcsolatokban pelda:
Meg akarjàk magyaràzni hogy este mosogassak (nekem ez pont reggeli procedura mert félkomàs fejjel meg jol is esik hogy csak bambàn kell àllnom, de ezen höbörög a parom), vagy beleszolnak abba hogy legyen fufrum pl miközben a szögletes arcom pont nem akarom kiemelni, vagy beleszolnak öltözködesbe barmibe.
Es ha minden ilyen aprosagban ellenkezem kualakul a masikban egyfajta utàlat elmulik a szerelmük, egy idö mulva dobnak.
Baràtok beeszolnak abba hogy pl naluk belepeskor modsak kezet kössem össze a hajam, stb, miközben ök nalam nem mosnak kezet es nem kötik össze a hajukat es plane naluk a macska is felmegy az aszralra es beleeszik az etelbe stb es komolyan még nekik all feljebb pl miert strasszköves ruhaban vagyok mert hullik naluk ez zavarja takaritani meg stb
Lassan ott tartok hogy mindenki utàl ilyen aprosagok miatt nincsenrk barataim pàrom sem. Es nem ertem miert ezt vàltom ki az emberekböl hogy ilyen megmondo emberek legyenek velem szemben?
De én mindig ezeket kapom.
Friss pàrkapcsolatban nem de 2-3 honap es kezdik.
Azt azért beláthatnád, hogy aki arra kér, hogy a lakásába érve kösd össze a hajad és mossál kezet, az nem normális ember.
Állj ki magadért és keresd a normális emberek társaságát. Baj az, hogy nem sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!