Mennyire gerinces dolog egy vetkőzőpókerből kitáncolni amikor már csak a bugyi van fenn? Hát ha belement az elején akkor miről beszélünk?
Akár karanténos kérdés is lehetne. A kérdésem az mit gondoltok egy olyan csajról aki belemegy egy vetkőző pókeres játékba, egymás után kerülnek le a ruhák és amikor már csak a bugyi lenne, akkor közli hogy „na csak nem gondoltátok komolyan“ és nem veti le sőt feláll és távozik.
Mi a gond ezzel? Az hogy kamu a „nem gondoltátok komolyan“ mert már a legelején tisztáztuk hogy ez vetkőzőpóker és elmegyünk a végéig. Nem fejtettük ki hogy ez mit jelent mert evidens.
És az egyikünk (5en voltunk ) már addigra pucér is volt.
Na most ezek után az milyen duma hogy „nem gondoltátok komolyan“ de komolyan gondoltuk ami azt illeti és neki is komolyan kellett gondolni ha egyszer igent mondott.
"Valszeg túlértékelte a képeséégeit "
A képességeit:::: a bugyilehúzás az egy képesség?
Nem tudtam....
Látom megint sok okos van.
Lehet hogy nem volt világos a megállapodás. Ami miatt genrinctelenségnek hívod az az, szerintem, hogy fordított helyzetben te vetkőztél volna. De ha nem akkor meg ők mondhatnád rád, hogy nyuszi. Szerintem maradjunk ennyiben, nyuszi volt. El kell dönteni-e hogy mennyire legyen az, mert ha ilyen akkor inkább el se kezdje a játékot. Ha meg nem nyuszi, akkor fejezze is be ;)
U. I. de ha nagyon gyerek persze megértem, de a tasli a felnőtt felelősnek hogy hagyja.
"de ha nagyon gyerek "
19 éves egyetemista. Hol gyerek az már.
"Lehet hogy nem volt világos a megállapodás. "
Épp ez az hogy vetkőzőpóker. Addig vetkőzünk amíg van mit levetni. Erről szól a műfaj.
Azt így senki se fejtette ki külön, hogy ha már csak a bugyi van semmi más és vesztes lapot húztál akkor azt veszed le ami fenn van-mert ez evidens.
nem?
Életemben nem láttam még ilyet, hogy valaki ekkora ügyet csinált volna egy ilyen játékból...
Még nem léptél túl rajta? Vagy ennyire nem küldik a profok a pagolnivalót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!