Mennyire gerinces dolog egy vetkőzőpókerből kitáncolni amikor már csak a bugyi van fenn? Hát ha belement az elején akkor miről beszélünk?
Akár karanténos kérdés is lehetne. A kérdésem az mit gondoltok egy olyan csajról aki belemegy egy vetkőző pókeres játékba, egymás után kerülnek le a ruhák és amikor már csak a bugyi lenne, akkor közli hogy „na csak nem gondoltátok komolyan“ és nem veti le sőt feláll és távozik.
Mi a gond ezzel? Az hogy kamu a „nem gondoltátok komolyan“ mert már a legelején tisztáztuk hogy ez vetkőzőpóker és elmegyünk a végéig. Nem fejtettük ki hogy ez mit jelent mert evidens.
És az egyikünk (5en voltunk ) már addigra pucér is volt.
Na most ezek után az milyen duma hogy „nem gondoltátok komolyan“ de komolyan gondoltuk ami azt illeti és neki is komolyan kellett gondolni ha egyszer igent mondott.
Szerintem ő nem gerinctelen.
Te vagy gyökér. Máshogy nem tudod leimádkozni egy lányról a bugyit és most itt hisztizel.
"Aha. Jó. Ezt lenne pofád neki is a szemébe mondani? Ja, nem. Erről ennyit.“
!!!!! jajajaj.
Megtörtént. Még ott helyben. Azért húzott el.
És nem én osztottam ki megtették azt mások.
"Normalis embereknel a vetkozos poker tenyleg poen es max 1-2 felsobb ruhadarab kerul le...
„
És az mitől VETKŐZŐpóker? Az ovis műsor semmi több. A pólót a strandon is leveszem....
6-osnak van igaza.
Nem hisztizni kellett volna, hanem befűzni a csajt, hogy később, kettesben, csak neked levetkőzzön.
Ti meg elüldöztétek azzal, hogy tróger.... Hát, ezzel a stílussal nem sok nőt fogtok ágyba vinni. :-))))
" hogy később, kettesben, csak neked levetkőzzön."
??? Kettesben? Kösz nem kérem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!