Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az normális, hogy párom...

Az normális, hogy párom holnap túrázni akar néhány barátjával?

Figyelt kérdés
Meghívtak minket egyéves lányunkkal, hogy menjünk holnap túrázni. Rajtunk kívül még hárman jönnének. Őszintén szólva én nekem kezdettől fogva nem tetszett az ötlet a vírus miatt, pont hogy kerülni kellene az ilyen összejöveteleket. Ráadásul több mint egy éve gyakorlatilag egyszer sem találkoztunk és nem hívtak sehová. Akkor miért most kell? Nem is vágyom a társaságukra, amióta megszületett a lányunk, egyszer nem jöttek látogatóba vagy kérdezték meg, mi van velünk. Csak párommal találkoztak néha, mert egy helyen dolgoznak. Párom mindenesetre mindenképpen el akar menni velük, hiába próbálom lebeszélni, azt mondta, az sem érdekli ha én itthon maradok a gyerekkel. Elég rosszul esett, nem értem, miért olyan fontos pont most ez. Amúgy szoktunk hármasban kirándulni, túrázni, mert most csak így lehet. Azt sem értem, ezek a "barátok" miért veszik ilyen félvállról a dolgot. Vagy én lihegem túl? Amúgy már legalább egy hete meg volt beszélve, hogy ha már a rokonokkal nem találkozhatunk, akkor együtt töltjük az ünnepeket. De úgy látszik, neki ez nem olyan fontos.

2020. ápr. 11. 17:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Normális, de felelőtlen, és veled szemben udvariatlan.
2020. ápr. 11. 17:55
 2/17 anonim ***** válasza:
19%
Dolgozni menni lehet, ahol ezren vannak. Boltba menni lehet, ahol ezren vannak. Tömegközlekedni lehet, ahol ezren vannak. Bankba menni lehet, ahol ezren vannak. A természetben túrázni veszélyes, ahol hárman vannak. Ühüümmm...
2020. ápr. 11. 17:58
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Úgy illene, hogy mennek egymás mögött pár méterre leszakadva. És nem ölelkeznek össze találkozásnál, se semmikor.
2020. ápr. 11. 18:01
 4/17 anonim ***** válasza:
27%
Persze hogy normális. Nem értem mi ezzel a gondod.
2020. ápr. 11. 18:02
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem normális. Menjen egyedül. Ha egy kis társaság lesz, akkor biztosan nem fogják folyamatosan tartani a távolságot, és hogy ne érjenek egymáshoz.
2020. ápr. 11. 18:18
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Van kijárási korlátozás? Van. Akkor szerinted? A magyar ember miért ennyire birka, hogy nem ért csak a tiltásból, és a büntetésből?
2020. ápr. 11. 18:19
 7/17 anonim ***** válasza:
63%

Képzeld el a kicsi gyereket fuldokolni.

Megéri?!

2020. ápr. 11. 18:22
 8/17 A kérdező kommentje:
2-es: öten lennénk és egy egyéves gyerek.
2020. ápr. 11. 18:23
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
Útban van a gyerek a párodnak, hogy ilyen veszélybe akarja sodorni?
2020. ápr. 11. 18:25
 10/17 A kérdező kommentje:
Ilyeneken mond, hogy majd 1,5-2 méteres távolságra leszünk egymástól. Akkor meg mi értelme együtt menni? Meg hogy maszkban megyünk. Hát köszönöm, elég ha az utcán, boltban rajtam van, nem hogy még akkor is. Nesze neked friss levegő. És igen, elsősorban a kislányomat féltem, már csak miatta sem szeretném, hogy menjünk.
2020. ápr. 11. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!