Milyen történelmi-kulturális hatása lesz a járványnak?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy hosszú idő után ez az első olyan globális trauma, ami egy egész generációt érint, vagyoni helyzettől, élőhelytől, világnézettől függetenül kisebb-nagyobb mértékben. Nyilván még nem látni a végét, és nem lehet összehasonlítani pl. egy világháborúval, de érdekes elgondolni, mennyiben változtat meg minket a közös "szenvedés" élménye.2020. ápr. 2. 23:31
1/1 anonim válasza:
Lesz egy csomó mém és pár év múlva még mindig erre fognak visszamutogatni, hogy gazdasági válság van. Plusz a konteósok verik pár évig a mellüket, hogy megmondtak valamit, amit amúgy nem.
Nekem a szenvedés nem annyira jött át. Igazából ugyanúgy élem az életem. Munkába ugyanúgy járok, meg még 1-1 helyre ugyanúgy muszáj elugranom. Fiatal vagyok, idős családtagom sincs.
Külföldön vannak ismerőseim, ők sem igazán szenvednek. Sőt, többségük örül, hogy családdal lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!