Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit írjak a fiúnak aki régóta...

Mit írjak a fiúnak aki régóta tetszik, de csak látásból ismerjük egymást?

Figyelt kérdés

Sziasztok

December óta tetszik egy fiú, aki végzős én meg tizedikes. Egy olyan iskolába járok ahová kb700 diák jár, ezért december előtt nem tudtam a létezéséről és valószínűleg ő sem tudott rólam. Aztán teltek múltak a hónapok és a folyosókon néha a szemébe néztem és ő is az enyémbe. Gyávaságomnak köszönhetően ezek nem voltak hosszabbak két másodpercnél, de remélem feltűnő volt, hogy túl gyorsan néztem le a földre. A lényeg, hogy még a karantén előtt úgy terveztem, hogy majd májusban írok neki, de a karantén miatt úgy gondolom, hogy nincs miért várni.

Lehet, hogy nincs nála semmi esélyem, de úgy gondolom, hogy nincs veszteni valóm, ezért mindenképpen megszeretném próbálni. Szóval írni szeretnék neki. Olyat szeretnék, írni amiből kiderül, hogy érez-e irántam és leszeretném szögezni, hogy régóta tetszik nekem és szívesen nyitnék felé. Minél rövidebben szeretném megfogalmazni, és minél lényegre törőbben. Viszont nem tudom, hogy öntsem mindezt szavakba. Kérlek segítsetek.

2020. márc. 29. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Te semmit. Ha kölcsönös a vonzalom, várd meg, amíg ő kezdeményez. Ő a férfi. Ő akarjon téged, ne te rohanj utána.
2020. márc. 29. 12:17
 2/8 anonim válasza:

Egyáltalán nem ciki nőként kezdeményezni, határozottságra és érzelmi érettségre vall. Soha nem értettem, hogy egyesek miért a négy fal között álmodoznak és várják, hogy végre ráírjon életük szerelme?

Ne gondold túl az üzenetet, írj rá, hogy suliban láttad párszor, szimpatikus, szeretnéd megismerni. Aztán meglátod, hogy alakul.

Hajrá, szorítok :D

2020. márc. 29. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha szimpatizálsz vele akkor szinte teljesen mindegy mit írsz, jól fog reagálni... Csak ne találkozzatok!
2020. márc. 29. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy Maradjon Otthon!
2020. márc. 29. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok így fiatal srácokként általában kezdeményeztem. És emlékszem ugyanezt éreztem én is ilyen helyzeteknél, idegeskedtem hogy jajj mit írják. Tíz éve történt, nagyjából ilyenkor tavasszal, hogy egy szombaton egész délután fogalmaztam az üzenetet egy lánynak, aki érdekelt. Nézegettem neten, hogyan lehetne még jobb az üzenet, szenvedtem vele, és csak egyre rosszabb lett :D Aztán elegem lett, töröltem az egészet és fogtam magam, aztán írtam neki vlami ilyesmit hogy "Szia, tudom fura hogy ismeretlenül írok, de szoktalak ltni a suliban és helyes lánynak talállak, szívesen megismernélek. Szóval ha adsz rá lehetőséget beszélgethetnénk." Erre nem tudom már mit válaszolt, de a lényeg az volt hogy oké beszélgethetünk, beszélgettünk is, megkértem meséljen magáról mit szeret csinálni, én is meséltem magamról, aztán az lett belőle hogy hajnali 3ig beszélgettünk utána taliztunk következő héten, és azóta. most már tíz éve együtt vagyunk, tavaly óta már házasok. 27F

Szóval aki mer az nyer, lépj te is! lényegtelen mi lesz

2020. márc. 29. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:

"A lényeg, hogy még a karantén előtt úgy terveztem, hogy majd májusban írok neki, de a karantén miatt úgy gondolom, hogy nincs miért várni."

Ez mondjuk totál logikátlan!

Halni készülsz, vagy mi a fene, hogy most hirtelen a KARANTÉN MIATT sürgős lett? :D

Írd azt, amit az 5-ös írt!

2020. márc. 29. 13:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Sokat segítettetek :)
2020. márc. 29. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Deritsd ki, es tul leszel rajta :)
2020. márc. 30. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!