Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy srác, de nem ismerjük meg egymást, csak többször láttam már. Mit csináljak?
Küldj neki jeleket, szép mosollyal köszönj neki, legyél a közelében sokszor.
Ha igy sem lép, vagy bizonytalan, akkor írj rá...
Ne bíztassuk már a lányokat udvarlásra, így is épp elég fatökű pasi van.
Kérdező,van még néhány évtizeded,ha ez a srác nem lép, lesz más.
A második válaszolónak címezve: Lehet, hogy azért, mert a lányok átgázolnak rajtunk, mintha nekünk nem lennének érzéseink. Sok negatív élmény után szerintem nem csoda, ha nem merünk lépni, mert éppen elégszer vettek semmibe…
És a kérdésre válaszolva: Amit már a kolléga is említett, mosolyogj rá, abból valószínűleg le fogja szűrni.
Nem, egyáltalán nem akarok senkit bántani azzal, amit írtam. De nem lehet pusztán a tényeket nézni, az okokat figyelmen kívül hagyva.
Csak tapasztaltam, milyen érzés, a barátaim is. És pont azok lennénk, akikre állítólag a lányok vágynak, akik figyelmesek, törődnek velük, nem csak ágyba akarják őket vinni. De mégis minket utasítanak vissza. Rendben, biztos van valami okuk. De akkor ne legyen elvárás, hogy mindig mi lépjünk.
Ez tényleg egy szubjektív vélemény és egyáltalán nem a lányok ellen irányul.
3-as válaszoló voltam.
Nekem is van egy lány, mi se ismerjük egymást.
Èn se tudok mit csinálni, mert olyanok a körülmènyek.
Nyugodtan kozeledj felé. Vagy írj rá.
Egy normális srác biztos nem lesz bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!