Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik de nem nagyon ismerjük egymást. Mit tegyek?
Van egy lány aki tetszik de nem ismerjük egymást, pár hete már beszéltünk pár szót, de a beszélgetésnek vége lett.
Nem tudom hogy hogyan kezdjek el újra beszélgetni vele.
Elég ritkán látom.
Nem egy suliba járunk :(
Az fb-s dolog már megvolt.
Messengeres beszélgetés maradt félbe, kérdeztem tőle dolgokat de abbamaradt.És most nem tudom hogy írjak rá megint.
Hát,szerintem,ha nem akarsz nagyon egyből a tárgyra térni akkor írj rá,hogy 'hello,rég beszéltünk,mi hír felőled?/Mi újság?'.Kérdezz rá utána miket csinál mostanában abból meg jön a téma magától.Vagy kérdezz rá,hogy ismeri e ezt a filmet/azt a sorozatot stb. Igazából így távolból elég nehéz tanácsot adni,magadnak kell tudnod ,hogy mit írhatsz neki és mit nem.Illetve,hogy mennyire nyitott/mennyire társasági ez a lány. De így hosszabb idő után szerintem ez egy elég jó beszélgetésindító.Ha szimpatikus vagy neki nem lesz baj.Ez rajta múlik.Nálam is volt olyan,hogy így írtam rá egy csajra,és utána 2 órán keresztül beszélgettünk,majd találkoztunk is pár nap után.Másnál meg abba maradt annyival,hogy :Szia!Nem sok,megvagyok.Változó.
Ha céltudatos akarsz lenni akkor hívd el őt egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!