Egy fiatalok lakta házban bérlek egy szobát, és néha olyan magányosnak érzem magam?
mikor a többiek a házban lemennek pl cigizni, beszélgetni. Múltkor volt a házban egy buli, és az egyik srác mondta hogy csatlakozzak, jól éreztem magam, szimpatikusnak találtam pár lakót, beszélgettem a bulin az egyikkel és mondta hogy "legalabb a lányok lejönnek" (akkor beszéltem vele elsőnek). Szívesen csatlakoznék hozzájuk, de nem hívnak, nem kérdezik meg hogy " te is lejössz? " Lehet ez nekem a "furám" de nem szeretek csatlakozni hivatlanul sehova. Bunkoság lenne ha csak úgy lemennék?
Milyen indokkal menjek le? Bekopogok és mondjam hogy Na mizu? ez olyan nevetséges:D Vagy hogy jönnek e cigizni? Olyan idiótának érzem magam, főleg hogy nem tudom hogy kedvelnek e vagy sem, ciki helyzetben meg nem szeretnék kerülni. Lehet túl gondolom, ezért ne savazzatok, de nem tudom hogyan is kéne kezelni a helyzetet.. Próbálnátok adni pár tanácsot mi tévő legyek?
21/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!