Újabb péntek este, újabb bulimentes nap, fiatalok? Mit fogtok így mesélni majd a gyerekeiteknek, hogy mi volt számotokra a szórakozás?
Figyelt kérdés
2019. nov. 8. 19:32
1/22 anonim válasza:
😄😄😄
Mert szerinted diszkóba a semmire se jó zenére "rázni" részegen az szórakozás? Vagy egy kocsmában tolni a feleseket egymás után és azt se tudni, hogy kerültél haza az olyan jó buli?
Nekem szórakozás az, ha elmehetek kirándulni a családommal, a barátaimmal, ha elmehetünk egy jó filmet megnézni és elkölteni egy vacsorát utána. Esetleg egy kellemes fürdős hétvége Demjénben. Vagy csak egymás társaságát élvezzük valamelyikünknél. De ezt nem csak péntek este lehet.
2/22 anonim válasza:
Hát, elmesélnénk a ködöt, az esőt, az átázott cipőt...
3/22 anonim válasza:
Azt, hogy milyen bölcsességet adott át a legújabban kiolvasott könyvem.
18/l
5/22 anonim válasza:
Én inkább történelemről fogok mesélni
7/22 anonim válasza:
Az egész egyetemet végig buliztuk a haverokkal, már végeztem, jó melóm van és most költözünk be az első saját lakásunkba, ma egész nap oda vásároltunk háztartási gépeket. Huszonévesen fiatalnak érzem magam és ne aggódj, lesz mit mesélnek a gyerekeimnek
9/22 Metionin válasza:
:D :D :D
Mert csak a buli lehet szórakozás? Márpedig én ma (és a hétvégén) olvasni meg rajzolni fogok. Ja meg hétfőn megyek kocsmába mert akkor nincsenek sokan. A nem létező gyerekeim biztos díjaznák. :D
10/22 anonim válasza:
Nem lesz gyerek, így nem is kell mit mesélnem😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!