Hogyan lehet túlélni 2 hetes tábort introvertáltként?
Figyelt kérdés
Nyáron megyünk az osztályommal két hetes nyelvtanulási programra külföldre. Eleinte nagyon tetszett az ötlet, de aztán rájöttem, hogy egy 3-4 órás találkozó után is nagyon kimerült vagyok. Ez pedig két hét rengeteg emberrel, és még szobákban is együtt leszünk. És erősen kétlem hogy el fognak engedni egy sétára egyedül, vagy bárhova egyedül (kiskorú vagyok). Bármi tipp hogy élhetném túl anélkül hogy hányni kezdenék vagy sírnék vagy mentális összeomlást kapnék? :)2020. febr. 23. 19:28
11/13 anonim válasza:
Az introvertált extrovertált dolog ma ilyen rohadt divatos szembeállított hüyleség, ez valójában egy skála, ahol a két véglet közt valahogy lehelyezkedsz, és mozoghatsz rajta ide oda, pl befordulhat az extrovertált amikor épp nincs jól, d ekinyíthat az introvertált ha magabiztosnak érzi magát egy adott közegben, szóval edzésnek mindenképpen jó...lazíts, ne akarj snekinek emgfelelni, és este mielőtt elaludnál keress gondolatban legalább 3 jó pillanatot az adott napban, ez segít tudatosítani hogy jó hogy ott vagy...Esetleg külön számontarthatsz szociális sikereket, pl egy idegen embrrel 10 percet folyamatosna beszélgettem, vagy megszólítottam egy idegen...ilyeneket
12/13 anonim válasza:
Minket nem vittek sehova, neked ég van olyan szerencséd, hogy 2 hetet táborozhatsz külföldön. Nézd innen, ez egy lehetőség, hogy nagyobb tudásod legyen.
13/13 anonim válasza:
Én is voltam ilyenen anno a gimiben, Spanyolországba mentünk. Nekünk minden nap volt jó pár óra szabadidőnk, olyankor egyedül lementem a tengerpartra vagy sétálni vagy ilyesmi. Biztos nektek is lesz szabadfoglalkozás, nem kell 0/24ben folyamatosan a többiekkel lógni. Keress olyankor egy eldugott sarkot.
De ha megfogadod egy másik introvertált tanácsát: ne vondd ki magad teljesen. Ez nagyon jó buli tud ám lenni, én is úgy voltam, hogy fhu hogy fogom elviselni őket két hétig, de csak egy kicsit kell megerőltetni magad és pozitívan, nyitottan állni a dolgokhoz. Úgy indulj el, hogy "márpedig én ezt élvezni fogom, akármi történjék is"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!