Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti miért szerettek külföldön...

Ti miért szerettek külföldön élni?

Figyelt kérdés
Én külföldön élek, de fel nem tudom fogni, hogy mi tetszik ebben az életformában annyi ismerősömnek. Az otthoni kiépített családi, baráti, kulturális háló hogyan nem hiányzik valakinek? Komolyan elégedettek az emberek azzal, hogy valami alacsonyabb beosztású munkában, félidegen kollégákkal idétlenül smalltalkolva telnek a napjaik, majd szabadidejükben egyedül tengődnek, vagy elmennek valami turistalátványossághoz a hétvégén? Ráadásul kint egész életedben csak egy bevándorló, egy szemlélődő alak maradsz. Nekem sajnos eddig nem sikerült rájönnöm, hogyan lehet egy idegen országban tartalmas életet élni.

2020. febr. 23. 18:33
1 2
 11/11 Teju válasza:
100%
Ja és a barátok fontosak, az otthoniak és az otthoniak is, de barátoktól sem lehet elvárni, hogy egy helyben maradjanak miattad. Ha barátnőd férje Ausztriában kap munkát, menni fog vele. Hiányozni fogsz neki, de eszébe se jut majd, hogy miattad maradjon. Másik barátnőd vállalkozást indít és éjjel-nappal dolgozik - nem fog ráérni ide-oda menni veled
szept. 5. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!