Mindjárt itt a nyár, kivel menjek mindenhova?
Van egy két nagyon jó barátom akikkel szoktunk közösen csinálni progikat, de egyik elutazik a nyár nagyrészére, és a többiekkel sem leszek azért egyfolytában:D
Barátommal néhány hete szakítottunk. És szeretnék több barátot magamnak. Nagyon kevés emberrel érzem jól magam, ezért a többi haverom kiesik. Hol vannak normális emberek ahol lehet rendes barátságra szert tenni?
Középiskolás lány
Ez a kérdés nem erről szól.:')
Kérlek menj máshova poénkodni
Pasival szakítottunk.
És barát barátot szeretnék. :c
Amúgy valaki olyan válasz ami minimálisan előrébb vinne?
"mindjárt itt a nyár"
Február eleje van, csak jelzem, de jó, ha valaki ilyen optimista télen is. :D
Én is néha arról álmodozok már januárban, melyik vízoarton lógatnám szívesen a lábam, egy pohár fröccsel a kezemben!
A kérdésedre válaszolva, ha időd és energiád engedi, keres valami sport klubbot, iskola utáni szakkört, ha van hobbyd, akkor annak megfelelő klubbot. Tök jól lehet ilyen helyeken ismerkedni. Én rengeteg barátot "szereztem" ilyen harcművészeti edzéseken. Double win situation. Sportolsz is, de tudsz új embereket megismerni.
Azt mondjuk nem ártana leírnod, hogy hova valósi vagy.
Mert így hiába ajánlanék mondjuk Budapesten helyeket ahol esetleg ismerkedni tudsz, ha Budapesttől 1000 kilométerre laksz.
De ha vannak barátaid, ismerőseid, akkor nem vagy teljesen egy zárkózott fajta. Szóval menj el egy bulira (igen, egyedül) vagy ülj be valami forgalmasabb helyre/kocsmába péntek-szombat este, és ha nyitott vagy, hamar bekopogtat egy-két új ismerős lehetősége az ajtódon. Mégha csak arra az estére is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!