Ti elvállalnátok ezt a munkát ennyi pénzért?
Vendéglátós múlttal rendelkezem, de már nem dolgozom benne, mert megutáltam és otthagytam. Viszont két hét múlva szombaton lesz az egyik suliban egy jótékonysági est, amolyan házibuli féle, kizárólag az alsós gyerekek szüleinek. Este 6-tól, hajnali 2-3-ig kellene itallal kiszolgálnom a szülőket, nem lesz túl sok féle ital, nagyjából 6-8 féle pia van a repertoáron. Családias, baráti, max 70 fő lesz ott. Meg DJ, aki a zenét szolgáltatja.
Itallal kiszolgálok, nálam is fizetik ki, én meg visszaadom a visszajáró pénzt. Közben meg tiszta buli hangulat. Asztalon táncolás, nagy nevetések meg ökörködés...
Engem kért meg erre egy volt kollégám, mert tudja hogy minden fillérel el tudok számolni, bennem bízik meg.
10 ezer Forintot kapnék erre a pár órára.
Ti elvállalnátok még akkor is, ha megfogadtam, hogy többé soha nem szolgálok ki embereket, főleg nem itallal? És hogy a vendéglátás közelébe sem megyek. Nagyon meggyűlöltem akkor, de ez a pénz is pénz a fizetésem mellé, kb nulla munkáért cserébe...
Nem kéne a büszkeségemre hallgatnom most...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!