Kb 150 ezerért elvállalnátok ti gyári melót 3 műszakba? Túlóra lehetőség adott, sőt elvárt, de túlórával sincs meg a 200 ezer sem. Max úgy van 200 ha akkor minden héten túlórázol szinte szombat vasárnap is
Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 06:41
1/7 anonim válasza:
Amíg nincs jobb addig el, de elég intenzíven keresgélnék mellette és dobbantanék ha találtam. Ettől azért lehet jobbat találni, de addig a semmitől ez is jobb. Ha meg esetleg kezdő vagy, a másik hely szempontjából még jól is mutat az önéletrajzban hogy most is dolgozol, meg hogy egyáltalán már dolgoztál valahol.
2/7 anonim válasza:
Bizony kezdeni jó, jobb mint munkanélkülinek lenni.
Aztán majd keresni kell jobbat.
3/7 anonim válasza:
Mi a végzettséged? Van lehetőséged jobbat találni? Ha igen, akkor csak ideiglenesen.
4/7 anonim válasza:
6 éve volt a kezdő fizetés ennyi ahol én dolgoztam, ma már 220 minden nélkül... Szóval nem
5/7 anonim válasza:
Pár hónapig, ha semmi jobb nem akad, és az sem pálya, hogy esetleg másik városban keress jobb munkát.
De hosszabb ideig nem csinálnám.
6/7 anonim válasza:
Vész esetén.
De semmilyen szemszögből nem jó ez, amit felvázoltál ennyiért.
7/7 anonim válasza:
Ha nincs más, akkor elvállalnám. De keresnék közben mást és nem terveznék hosszú távon.
De a semminél ez is sokkal jobb opció szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!