Ti megbiztok az emberekben?
Figyelt kérdés
En nem tudok elmondani senkinek semmit mert nem bizok senkiben valamiert, talan meg apukamnak de o egy zarkozottabb ember. Mas is van igy? Neha azt erzem ez egy jo dolog mert senki nem tud igy bantani de annyira hianyozna ez az emberek eletebol hogy elmondhassa valakinek a problemait ugy hogy nem banja meg....2020. jan. 31. 02:00
12/15 anonim válasza:
Nem a bizalommal van gond. Nem a bizalom hiánya miatt nem mondom el a magánügyeimet másnak. Hanem mert rájöttem, hogy TEHER az embereknek, amikor a másik panaszkodását kell hallgatniuk. Nem érdekli őket, legföljebb udvariasan úgy tesznek, mintha. Főleg amikor ismétlődően panasz formájában önti ki valaki a lelkét.
13/15 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam hogy nem csak en gondolom ugyan ezt amit elottem irtatok.. szomoru de akkor elkell ezt fogadni. 😊
2020. jan. 31. 10:32
14/15 anonim válasza:
Idegenekben nem. Családon belül is csak a férjemben, anyukámban és a testvéremben. A családom többi tagja lehet előbb hátba szúrna, mint egy idegen.
15/15 anonim válasza:
Én is ugyanezt tudom mondani
senkiben sem szabad megbizni csak családtagokban de azokban is akikben tényleg megbizol és nem adják tovább
Itt egy jó Bibliai idézet ajánlom mindenkinek!
"Sok emberrel élj egyetértésben,
de bizalmasod ezerből csak egy legyen!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!