Esetleg valaki segít, hogy mi lehet a megoldás?
Üdv! Nekem csak az a kérdésem lenne, hogy mi az élethez a motiváció? Egy átlagos srác vagyok, de nem találom a helyemet kicsit sem. A suli nem megy, sehol nem tudom már jól érezni magam, és az élethez nincsen egyszerűen motivációm. Hiába próbálkozom (mondjuk suli, de más téren is) sose jön össze semmi, és el jutottam a szintre, hogy elég volt. Mi az élethez való motiváció? Egy barátnő? Sajnos akit szerettem az már nincs meg, csak nekem még a mai napig fontos. Eleve nem értem, hogy kötelező, hogy legyen barátnőd ahhoz, hogy egyben legyél. Mert anélkül nincs élet... Fogalmam sincs mit akarok, és csak telnek a napok, öregszenem, de csak repül minden kifelé az ablakon. Olyan érzésem van, mintha a tükörbe nézve már nem ismerném fel magamat. Gyakran gondolkodom az öngyilkosságon is.
Aki idősebb, kérem fejtse ki egy kicsit, hogy átélt-e már ilyet, vagy, hogy mi a megoldás. Nem látom azt, hogy mit akarok az életben. Motiválatlanság. (16/F)
van valami hobbid? ha nem, szerintem kereshetnél valamit amivel elfoglalod magad
suliban vannak barátaid?
igaz nálam nem volt ennyire durva a helyzet, én azért éreztem szarul magam, mert egyedül voltam, és nem volt semmi hobbim
suli pszichológus van? lehet, hogy érdemes lenne felkeresned
egyébként pedig ha szeretnél írj privátban, szívesen beszélgetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!