Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb megoldás?

Figyelt kérdés

1. Ha adunk egy rászorulónak valamit, de feltételek nélkül és tényleg nem várva cserébe semmit? (100as a hajléktalannak - de bárkiről lehet szó, aki szerintünk rászorul és szüksége van arra, amit adunk neki)

2. Úgy adunk, hogy szeretnénk azt látni, hogy a rászoruló is tesz valamit azért, amit kap? (ilyen pl a hajléktalan újságot áruló ember)

Indoklással, ha lehet.

2019. nov. 26. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Én szoktam adni a hajléktalanoknak ételt, ruhát vagy tisztálkodó eszközt. Pénzt csak annak adok, aki tesz is érte. (pl. az újság árulás)

Az én pénzemet ne piára költse. Ha inni akar dolgozzon érte.

2019. nov. 26. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindegy... Ha ezt tesszük, az sem jó, ha azt, az sem jó. Sok ember mindkét dolgot lenéz, mert nem úgy "dógozik" az a szerencsétlen másik fél, ahogyan "én" csapkodom a homlokomról a verítéket...
2019. nov. 26. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Az nem adakozas ha cserebe elvàràsaid vannak.

Azzal kb csak megakarod venni magadnak, hogy ugy ugraljon ahogy te fütyülsz.

Mintha hatalmad lenne felette, csak mert te adsz.

2019. nov. 26. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy helyes megoldás van, ha szívből segítünk, mert úgy érezzük, hogy helyes.
2019. nov. 27. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!