Ferde mosoly okai?
Nagyon furcsa mosolyom van. Igazabol csak bal oldalt tudok mosolyogni az esetek tobbsegeben, jobb oldalon mozdulatlan a szam, igy ez egy ferde mosolyt eredmenyez. Nagyon fuszrral, sokszor megemlitik tarsasagban es egyre rosszabbul erzem magam tole. Nem tudom mi az oka, gondoltam onbizalomhianyra, esetleg arra, hogy fogszabalyzo elott feltem mosolyogni, es annyira megszoktam, hogy igy maradtam.(?)
Van meg itt valaki aki hasonlo helyzetben van? Esetleg lehet-e/kell-e szerintetek ezen valtoztatni?
Én is hasonló problémákkal küzdök csak még nem vették le a fogszabályzóm. Kihúzták egy fogamat és annyira próbáltam takargatni hogy a bal oldalamon szinte lebénultak az izmok..
Szerintem is tükör előtt kell gyakorolgatni, igazából más nekem sem jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!