Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy lányt egyik percről a...

Ha egy lányt egyik percről a másikra nem keresem, leláttamozom amit ír és nem írok neki, miert kapar utanam? (Jol elbeszelgettunk elotte)

Figyelt kérdés
Csak kivancsi vagyok, miket tanacsoltok meg hogy a lany mindig akarjon es ne tunjek a szemebe tul hamar megszerezhetonek :)

2020. jan. 16. 10:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél gyökér, ha érdekel beszélj vele. Ha ne makkor hagyd a pics@ba, ne legyél féreg mellette
2020. jan. 17. 20:56
 22/25 anonim ***** válasza:
pontosan ezért, hogy nem írsz rögtön vissza ezáltal nem tűnsz úgy mintha semmi dolgod nem lenne. de azért ne csináld túl sokáig ha érdekel mert továbbfog lépni.
2020. jan. 19. 18:42
 23/25 A kérdező kommentje:
Kb meddig csinaljam?
2020. jan. 19. 23:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Amennyit itt töketlenkedsz tovább fog lépni, mire te kétségbeesésedben majd egy harmadik segítségét kéred, amivel majd pont az ellenkezőjét fogod elérni.

Már leírtam hogy játszmázni a világon a legocsmányabb dolog, és vannak akik nagyon csúnyán csinálják, van aki csak hülyíti a nőt, vagy csak kihasználja, te nem a csalódás miatt csinálod, hanem mert élvezed, ha komolyan gondolnád a nővel, akkor nem itt kérdeznél minket, hanem adnád önmagad minden játszma nélkül. Ennyi.

Amúgy szerintem ez a kérdés is csak kamu, és nagyon csaj szagú a kérdező, mármint szerintem nem pasi írta.

Lejárt a lemez cica.

2020. jan. 21. 11:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Nagyon éretlen vagy kérdező, ilyen hozzáállással nem nagyon fog ez összejönni.
2020. jan. 23. 12:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!