Ha egy lányt egyik percről a másikra nem keresem, leláttamozom amit ír és nem írok neki, miert kapar utanam? (Jol elbeszelgettunk elotte)
Figyelt kérdés
Csak kivancsi vagyok, miket tanacsoltok meg hogy a lany mindig akarjon es ne tunjek a szemebe tul hamar megszerezhetonek :)2020. jan. 16. 10:25
21/25 anonim válasza:
Ne legyél gyökér, ha érdekel beszélj vele. Ha ne makkor hagyd a pics@ba, ne legyél féreg mellette
22/25 anonim válasza:
pontosan ezért, hogy nem írsz rögtön vissza ezáltal nem tűnsz úgy mintha semmi dolgod nem lenne. de azért ne csináld túl sokáig ha érdekel mert továbbfog lépni.
23/25 A kérdező kommentje:
Kb meddig csinaljam?
2020. jan. 19. 23:30
24/25 anonim válasza:
Amennyit itt töketlenkedsz tovább fog lépni, mire te kétségbeesésedben majd egy harmadik segítségét kéred, amivel majd pont az ellenkezőjét fogod elérni.
Már leírtam hogy játszmázni a világon a legocsmányabb dolog, és vannak akik nagyon csúnyán csinálják, van aki csak hülyíti a nőt, vagy csak kihasználja, te nem a csalódás miatt csinálod, hanem mert élvezed, ha komolyan gondolnád a nővel, akkor nem itt kérdeznél minket, hanem adnád önmagad minden játszma nélkül. Ennyi.
Amúgy szerintem ez a kérdés is csak kamu, és nagyon csaj szagú a kérdező, mármint szerintem nem pasi írta.
Lejárt a lemez cica.
25/25 anonim válasza:
Nagyon éretlen vagy kérdező, ilyen hozzáállással nem nagyon fog ez összejönni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!