Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Segítség! Le vagyok maradva a...

Segítség! Le vagyok maradva a mai szlengekkel szavakkal egyetemistáknál ez a 18-25 éves korosztály. Tudnátok írni párat?

Figyelt kérdés
Mikor találkoztam a barátaimmal kb volt egy két szavuk ami annyira új volt, hogy így néztem hogy mii. Aztán nevettek és elmondták. De kiváncsi vagyok így hogy nem járok egyetemre mikről maradok le :D

ma 00:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne érezd magad rosszul én a 11 éves fiamtól kérdezem meg sokszor mit jelent amit mond, mert nem értem :D
ma 01:24
 2/2 Katona Dius ***** válasza:

Nekem nagyobbik öcsém csak 5 évvel fiatalabb nálam, a kicsi 10-el, de isten biza nem értem sokszor, amit mondanak, a szövegkörnyezetből próbálom dekódolni :D

Nálunk az is nehezíti, hogy másik megyébe költöztek munka miatt, és felvették az ottani szavak, amik nekem sokszor ismeretlenek.

ma 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!