Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért írják egyesek a "szóval"...

Miért írják egyesek a "szóval" szó helyett azt, hogy "szvsz" és nem azt, hogy "szvl"?

Figyelt kérdés

szevasz

szóval

szvsz még több betű is.

Mi értelme?

2020. jan. 14. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
A szvsz nem azt jelenti, hogy szerény véleményem szerint?
2020. jan. 14. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
A szvsz szerény véleményem szerint azt jelenti, hogy szerény véleményem szerint. :)
2020. jan. 14. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
😂😂😂😂
2020. jan. 14. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

"ki a bre hasznalja ezeket a szokapcsolatokat"

Bárki, akinek az IQ-ja 60 feletti, és képes a kocsmai szintnél kicsit nívósabban kommunikálni.

Nyilván te nem, hiszen még arra sem futja, hogy ékezeteket, meg nagy kezdőbetűket használj.

2020. jan. 14. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Kezd kritikán aluli lenni a kérdések színvonala.
2020. jan. 14. 14:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Xd igen, mert ettol fugg a szinvonal :)

Telon irok, itt hosszan kene nyomni, hogy legyen ekezet es nem pazarlok ra idot, igy is megerted. Ez nem szinvonaltalansag, hanem evolucio, sot a vesszok is sok esetben fölöslegesek. Angolul is remekul megerted a masikat vesszok es ekezetek nelkul, es nagy kezdobetuk nelkul.

De ok boomer.

Ja es koszi a jelenteseket a valaszomra es toroltek, szvl:

😂 koszi ma is tanultam valamit, nem vagom ki a bre hasznalja ezeket a szokapcsolatokat, es en csak pont ugy lattam eddig az szvszt hasznalva, hogy oda a szvl.is pont ertelmesem beillett volna.

Hat ja szinvonaltalan, azoktol akik tenyleg egyertelmu dolgokat kerdeznek, meg akik tenyleg helytelenul irnak. Nekem ez nem volt egyertelmu, leirtam miert, illetve praktikabol irok igy. Ennyi. :) de ezt en is megfigyeltem mar, igen.

Gratulalok, hogy 2020ban meg mindig ott vagytok leragadva, hogy valaki ekezet nelkul ir :D kicsit felnohetnetek mar. Meg az olyanok akik masokat azzal oltanak h helytelenul irnak mikor csak elgepeles van :D

2020. jan. 14. 16:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ha 60 feletti lenne az iq-d akkor figyeltél volna magyar órán és tudnád, hogy az, hogy "szerintem" (ua. mint szvsz csak rövidebben) fölösleges egy mondatba, hiszen minden amit te magad mondasz, az szerinted van. :) te bánatbicikli. Szállj le a magas lóról bohóc. Ez nem a színpad, ahol előadhatod magad.
2020. jan. 14. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

"hiszen minden amit te magad mondasz, az szerinted van"

Ez nem egészen így van. Ha egy kérdésre válaszolva pld. pontosan idézek egy jogszabályt, vagy csak elmondom a saját szavaimmal, hogy mi áll benne, vagy ha teljesen biztos vagyok benne, hogy amit mondok az helytálló, az nem szerintem van. Viszont ha nem vagyok teljesen biztos benne, hogy úgy van ahogy mondom, akkor szerintem van úgy, az én véleményem, ismereteim szerint.

2020. jan. 14. 17:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Es ha idezel stb nem is mondod hogy szvsz.

Ha meg szerinted mondod, meg ha biztos se vagy benne tovabbra sem kell nyelvtanilag hozzatenni, hogy szerinted, mert te mondod. Max azt akkor, hogy "nem biztos, de lehet hogy ez meg az".

Ennyit errol :)

A nagy utolagos magyarázkodásról, hogy engem nezel hulyenek.

2020. jan. 14. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!