Miért hallani nagyon sok helyről, hogy egy pár egészségügyi okokból nem tud gyereket vállalni? Mi ennek az oka? Miért van sok meddő pár?
Mindenesetre nagy felelötlensegnek tartom nem feljegyezni hogy ki született lombikbol. Ugyanis a lombik gyerekek/felnöttek sokmindent hordozhatnak magukban a normal fogantakhoz képest. Nem àrtana hosszu tàvon megfigyelni mert enélkül sokminden marad rejtve örökre a lombikprogramokrol.
Pl kivancsi lennék a lombikbol fogantak atlagos elethosszara is, betegsegekre vagy öngyilkossagra valo hajlamukrol is vagy n3mi idetintaszavarukrol, stb, szerintem felelötlenség nem megfigyelni a hosszu tavu következmenyeket
Természetesen a nőknél is előfordulhat probléma, de erről nem szokás beszélni. Mindenki először a nőkre gondol.
Mert ÖREGEK. Most majd jönnek az örökifjak lepontozni, de ez van.
Manapság az emberek 35 èves korukig várják az "igazit", akkor megállapodnak, és 40 éves korukban belekezdenek a gyerekprojektbe.
Az ősember ehhez képest 16 éves kortól csinálta a gyerekeket, mert tudta hogy 35 rvesen már a föld alatt lesz.
Namost a társadalom megváltozott, de az ember továbbra is csak 35 éves korig van tervezve, azt is mondhatnánk utána már nem garanciális. Erre a fogak az ékes példa, ha nem lennének fogorvosok, sokan lennének fogatlanok.
#16: nekem meg van olyan ismerősöm aki az öregsége miatt lombikozott. Na ez most a statisztika.
Amúgy a kérdés az hogy miért van SOK meddő pár? Én meg leírtam szerintem miért van több mint régebben.
#18, aki a lombikosokat szidta az a 11es volt.
Én csak azt írtam le azért van annyi lombik mert nem tudnak elköteleződni időben az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!