Anyám nem akar hordani melltartót. Elég gáz. Mivel vegyen rá?
Figyelt kérdés
Anyám (49) nem hajlandó melltartót venni, sehova sem! Még komolyab ünnepségre is a lógós melleivel megy, ami nagyon nagyon meglátszik, akármi van rajta. 16/f vagyok, Én látom! :) Azt mondja, hogy azért nem vesz fel, mert az "Nyomja a cicimet"... Tudniilik velem kicsit gyerekesen beszél... De még ha nyomja is, miért nem képes kicsit adni a külsejére? Méregdrága szőrméktőlnem lesz "szebb" nő. És eléggé lógnak neki. Nehéz kimondani, de hát ronda. Na. ez van. nem tudom rávenni, nem is merem, nem mondhatom, hogy anya, vegyél melltartót! Tudom, hogy nem kényelmes,meg hát egész nap szorít.. Tudom, mert barátnőm otthon azonnal ledobja és pólót vesz, mondta is sokszor, hogy még egy nap melltartóban, és kikészül. De ő kibírja. Nem hiszem el, hogy nem lehet. sokaknak jól áll, hogy nincs melltartójuk, de anyámnak még kifejezetten jól is áll, ha van. Ezért is örülnék neki. Így is tetszik nekem, csak így "lógósan" annyira öregíti magát. Egy kijukadt öreg lufinak néz ki. Bocsánat a szavakért, de ez van. Hihetetlen, hogy mennyit dob rajta! Otthon nekem oly mindegy, hogy miben van, én így is szeretem, csak azért emberek előtt.. Na nemár.2020. jan. 8. 20:15
11/13 anonim válasza:
Vegyél neki sportmelltartót ajándékba. Nincs benne merevítő ezáltal nem nyom sehol, jó rugalmas. Viszont egy vékony szivacsréteg van benne amitől van tartása és nem látszik át. Nem nagy befektetés, akár kínai boltokban is találsz.
12/13 anonim válasza:
Mondjuk azt inkább ne, gondolom nem tudja fejből az édesanyja mellméretét.
13/13 A kérdező kommentje:
12-es. Ez azét tényleg kicsit fura.. nem fogom anyámnak venni melltartót.. Szépen néznénk ki.. :D
2020. jan. 10. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!