Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerelem, vagy sem? (Történet)

Szerelem, vagy sem? (Történet)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Engem érdekelne a környezetem véleménye!

1. Rész:

25 éves férfi vagyok, és már túl vagyok pár kapcsolaton, volt rövidebb, hosszabb.

(3 hónaptól egészen közel 3 évig)

A legutóbbi barátnőmmel másfél évet voltam együtt, de sose szerettem szerelemből, csak azt ahogy szeretett, és ezt imádtam, de valami mindig hiányzott, egy nap is kevés volna leírni a történetünket.

Végül összeszedtem minden erőm, és bátorságom, majd megszakítottam vele a kapcsolatot.

Amit persze ő elég nehezen fogadott el, de már egy hónapja nem voltunk akkor már együtt, csak összejártunk.

Pont szarul jött ki, mert karácsonykor előtt történt meg a dolog, de nem én válaszottam a dátumot, egyszerűen már nem bírtam elviselni a közeledését, mert eközben én már egy másik nővel kezdtem el beszélgetni, aki felkeltette az érdeklődésemet.

Félreértés ne essék, tök általános dolgokról beszélgettünk az új hölgyeménnyel, semmi intimitás nem volt benne, de ha lett is volna, akkor se voltam már kapcsolatban, de nem tudtam volna játszani az akkori exem érzéseivel, miközben tudatosan tudtam, hogy szeretett.

De tisztáztam magam előtte, és elmondtam neki, hogy beszélgetek valakivel aki érdekel, ő persze nehezen visele, ami érthető, és ott nem is tudtam okosat mondani, mert tudom mit érzett, és megszakadt érte a szívem, de nem tehettem egyebet érte, csak hogy búcsúzóul megöleltem, és sok szerencsét, erőt kívántam neki.

2. Rész:

Azóta megismerkedtem a másik lánnyal, és szilveszter után elsején találkoztunk is, amit egy közös wellnessel ünnepletünk meg, másnap együtt is aludtunk, le is feküdtünk, és meghalooook annyira vágyom minden percre amit vele tölthetek, és rajta is látom, hogy hosszú egyedüllét után, olyan jó látni a ragyogást a szemében, amikor rám néz.

Én magam sem tudom, hogy gyorsulhatott fel ennyire a világ, de egy hét alatt boldogabb voltam/vagyok, mint a volt barátnőmmel közel másfél év alatt.

Mikor anno megromlott a viszonyunk, masszívan ittam, alig voltam józan melette, és egy láncdohányos, önmagát rendszeresen sajnáltató senki voltam. Rendesen megvitt.

Viszont amit most érzek, az egy olyan erő, ami a mostani életemben lévő nő idézett elő, gyökeresen kijózanított, már abszolút nem iszom, (gondolatban sem) néha viszont rágyújtok, de nincsenek tévútra tért gondolataim önmagam ellen, tiszta vagyok, és józan, de mindenek előtt nagyon boldog, és örülnék, ha ez kitartana.

Az exem 25, a mostani hölgy 21 éves, mégis érettebbnek látom a koránál, és olyan életrevaló nő, akit mindig is el tudtam képzelni magam mellé.

Kérdések:

- Megérdemlem az új út boldogságát?

- Okozhat problémát, hogy ilyen gyorsan történt meg minden, vagy ez optimális?

- Ez csak fellángolás kettőnk közt, vagy lehet egy előre megírt szerelem alappillérei?

- Szerelmes vagyok, vagy csak azt hiszem?

- Ez szerelem alapú inkább, vagy hálálkodás?

- Személyes vélemény(ek)?

Nagyon szépen köszönöm a választ/válaszokat.

2020. jan. 5. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Mindenki megérdemli a boldogságot, így te is. Nyilván nem maradhatsz olyan valaki mellett, akit nem szeretsz.

Viszont nagyon ocsmány dolog volt ilyen hosszú ideig hitegetni a másik lányt, ha végig tudtad, hogy csak azért vagy vele, mert nincs más és a szerelme hízelgett a hiúságodnak. Ez netto mocskos dolog, így használni a másik ember érzelmeit.

Az élet akkor lenne fair, ha ezt valaki veled is eljátszaná.

2020. jan. 5. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Azért voltál vele mert egy gyáva féreg voltál szakitani bnőddel.. és jött eza csaj, persze, hoyg fiatalabb farkad is őt kívánta kanos is voltál és karácsoyn előtt zskaitottál ez scuny adolog ajándékot amit ex bnod megvett gondolom nem válthatta vissza te emg masik csajnak vettél ajcsit... az a nagy helyzet, hogy eza 21 éves scajszi random irosgat pasikkal neki csak szexre kellesz, mert elobb utobb be fog sokallni, reggel felébred és megkérdezi magatol mit keres egy ilyen alak mellett mint te vagy? Akkor Ő fog dobni téged, mait meg is érdemelsz... és két zsék közül a földre estél exbnődnek a 25 ös scajnak lesz uj pasija ez a lány a 21 es pedig másokkal fogja élni sivár és kicsapongó életét te meg depis leszel ujra vedelsz majd, néha detoxba is zárnak, a cigi pedig tönkretezs és így ér véget az életet it's elmúlás you're life! Szóavl sztem csak fellángolás a 21 es scaj iránt és ezeka mézes hetek hamar elmulnak hiba volt dobni exbnod akit amugy szerettel ez a 21 es scaj kavart fel... és csavarta el a fejed... meg is erdemled h visszakerulj sivár unalmas öncélú életebe tesóm. hiba volt eldobni egy stabil biztos kapcsolatot...
2020. jan. 5. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
J aés hogyha ez a kérdés így ebebna formában felmerül benned, hát az már régen rossz barátocskám. 2-es váalszoló voltam.
2020. jan. 5. 18:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Uhhh, látom hiába írtam hosszabb szöveget, nem nagyon ment át a lényeg. :D

Először az elsőnek válaszolok:

- Mindenki megérdemli a boldogságot, így te is. Nyilván nem maradhatsz olyan valaki mellett, akit nem szeretsz.

- Köszönöm, ezt én is így gondolom. Gyakorlatilag ebben benne volt minden, tömören, röviden.

- Viszont nagyon ocsmány dolog volt ilyen hosszú ideig hitegetni a másik lányt, ha végig tudtad, hogy csak azért vagy vele, mert nincs más és a szerelme hízelgett a hiúságodnak. Ez netto mocskos dolog, így használni a másik ember érzelmeit.

Az élet akkor lenne fair, ha ezt valaki veled is eljátszaná.

- Szerintem valamit félreértettél, mert én ő tisztában volt a játékszabályokkal, ráadásul egyszer szakítottunk korábban, de sose hagyott nyugton, úgymond gyász időszakot a lezárásnak, olyan érzelmi zsarolásoknak tett ki, ami nem véletlen rakott engem olyan állapotba, amilyenbe, sajnos nem írtam le a teljes történetet, nagyon sok minden hiányzik, de nem akarok róla rosszat mondani.

Én nem érzem azt, hogy kihasználtam volna, mert én őszinte voltam vele, és ezt ő is tudja. Nem hinném, hogy ez által megérdemelnék bármi nettó alapú kegyetlenséget. Köszönöm a válaszod. :)

Kedves második válaszoló:

- Azért voltál vele mert egy gyáva féreg voltál szakitani bnőddel.. és jött eza csaj, persze, hoyg fiatalabb farkad is őt kívánta kanos is voltál és karácsoyn előtt zskaitottál ez scuny adolog

- Az előbbi válaszomban is megfogalmaztam, hogy miért húzódott el addig, ameddig.

Mindennek megvan a miértje, és sok dolgot nem írtam le a kapcsolatunkról.

Ez által nem nyer értelmet a csúnya dolog jelző.

- ajándékot amit ex bnod megvett gondolom nem válthatta vissza te emg masik csajnak vettél ajcsit...

- Ezt a random találgatást, hogy gondolom, meg hogy szerintem ez volt, ezt inkább ne erőltessük.

- az a nagy helyzet, hogy eza 21 éves scajszi random irosgat pasikkal neki csak szexre kellesz, mert elobb utobb be fog sokallni, reggel felébred és megkérdezi magatol mit keres egy ilyen alak mellett mint te vagy? Akkor Ő fog dobni téged, mait meg is érdemelsz... és két zsék közül a földre estél exbnődnek a 25 ös scajnak lesz uj pasija ez a lány a 21 es pedig másokkal fogja élni sivár és kicsapongó életét te meg depis leszel ujra vedelsz majd, néha detoxba is zárnak, a cigi pedig tönkretezs és így ér véget az életet it's elmúlás you're life!

- Lehet, hogy neked ez a tapasztalatod az átlag tendenciát nézve, részben én magam sem tagadom.

Ő maga mondta, hogy a szex a legirrelevánsabb kettőnk közt, ez csak egy működőképes kémiai alap kettőnk közt, egy felgyorsult világban, semmi több.

Milyen alak, barátom? Nem is ismersz, én pedig nem feltételezném magamról, hogy egy szar alak vagyok a leírtak alapján, mert még mindig az őszinteség az első, ha ezt nem vetted ki a szövegből, akkor fikarcnyit se fogtál fel az egészből.

Itt nincs két szék elmélet, a korábbit lezártam, és nyitottam egy újat.

A mondatod többi részét nem reagálom így le, mert érződik az írásodon, hogy velőből árad belőled a felém irányzott rosszindulat.

Volt egy nehéz párhónapos időszakom alkohol, és cigi közt, de semmi több, erre meg olyan melodrámát gyártasz, ami felér egy Rekviemmel, és nem ide való. Vagy csak trollkodsz, magam sem tudom, remélem legalább örömöd lelted benne.

- Szóavl sztem csak fellángolás a 21 es scaj iránt és ezeka mézes hetek hamar elmulnak hiba volt dobni exbnod akit amugy szerettel ez a 21 es scaj kavart fel... és csavarta el a fejed... meg is erdemled h visszakerulj sivár unalmas öncélú életebe tesóm. hiba volt eldobni egy stabil biztos kapcsolatot...

- Így befejezésül annyit mondanék neked, hogy az egyik mondatod kiüti a másikat, a helyesírási részre ki sem térek...

Az első válaszoló is látta, amit te nem. Ami nem megy, nem kell erőltetni.

Már bánom, hogy olyan jelzőket használtam, ami támadási felületet adott rajtam, mert olyan szinten kiforgatod a mondatsoraimat, hogy fröcsög belőled végig a rosszindulat, amivel nincs baj, mert nem ismerlek, és neten lehet írkálni bármit, de elég gáz, hogy úgy ítélkezel felettem, mintha valami újgenerációs influencer volnék, érzések nélkül, de hiába is magyarázom. Köszönöm a te válaszod is. :)

2020. jan. 6. 09:53
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
A kérdésben a végzet. Ezért ment tönkre a másik kapcsi is.
2020. jan. 6. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! A 2. válaszolód vagyok. Így visszaolvasva tényleg erősen mondtam el szerény véleményem, viszont rosszindulat egyáltálán nem volt benne(m) ezért ha így tűnt, annak látszik bocsánatot kérek.

Fentebb azt próbáltam leírni neked, hogy az 1. barátnőd, a 25 éves szívéből szerett téged, ez a kapscolat szerelem volt (megvette a karácsonyi ajándékokat (nem a szó szoros értelmében érettem) = Figyelt rád, előre gondolkodott, lelkiismeretes volt, gondolt rád, hogy örömöt okozzon neked, miközben te a kapcsolatotok alatt is 21 éves lánnyal írkáltál..Így értettem.Szóval ezzel a 25 éves csajszival voltál igazán önmagad a szakítás, és amit az 1. váalszolónak írtál, mert hogy történtek dolgok, ezek véletlen körítések, és magadnak akarok bemagyarázni, hogy an akpóra jött, mert úgy sem működött volna. Én azt gondolom, illetve nem gondolom, hanem egyértelműen látom, hogy te már a leendő kis bökkenőket amit akár envezhetünk problémának is de a 25 éves scajjal mindíg minden körülmények között siekresen emgoldottál, a legutóbbi ilyen problémát meg sem akartad oldani, mert tudatod alatt ott volt, hoyg történjen bármi, neked ott a 21 éves csajszi, tehát a másik lány.

Szakítottál, eldobtad életed legjobb kapcsolatát, helyette egy éretlen kis tinivel jöttél össze, és Itt kivételesen nem téged akartalak bántani, hogy te rossz ember vagy (ilyen alak vagy), hanem úgy értettem, hogy a lány a 21 éves kis cuki csajszika fogja majd egy szép reggelen úgy látni, hogy mit keres egy ilyen alak mellett (az Ő szemszögéből nézve) mikor van nálad, jobb zsebb okosabb, izmosabb...stb (mindenkinél van jobb, lehetne jobb alakokkal és fog is- ezzel nem téged akartalak bántani).

Kérdésedre válaszolva tehát "Szerelem , vagy sem? " NEM! Ez nem szerelem. Csak meguntad a 25 éves lányt, ez a 21 éves elcsábított, akivel leveleztél, és erős fellángolásod volt a cukiság iránt, és még mindíg ez a fellángolás tart. Pont én vagyok az, aki tökéletesen átlátja a te problémádat.

Amit az alkoholról és a dohányról írtam, azt sem rosszindulatból mondtam, de, hogy egyértelmű legyen korrigálom : Csak rajtad áll, hogy visszakerülsz e ehhez az élethez, de van normális út is, ez sosem opció, mert a cigi, ital mellett a problémák nem tűnnek el, sőt + problémákat generálsz magadnak. Fentebbi váalszommal ezt szerettem volna nyomatékosítani ezért volt ilyen a stílus.

Ami pedig a két szék közül a földre estél esetet illeti, igen végül is szakítottál barátnőddel, ez volt a legnagyobb baklövés amit életedben elkövettél! Egy 21 éves éretlen csaj miatt. Szóval szerintem a földre estél nagyon is, mert barátnőd nincs, eza scaj pedig csak idő kérdése és megun, és kidob, mint egy kopott rézkilincset. Utána fogsz sóvárogni a volt 25 éves bnőd után, és erre irtam, hogy elhetőleg ne cigizz ne igyál hanem keress normális lányt és becsüld meg, és ne hagyd h 21 évesek elcsábitsanak.

Mindenki életében eljön, hogy döntenünk kell, hogy jó szexet szeretnénk e, vagy normális párkapcsolatot. 25 éves csajjal párkapcsolatod volt, most jelenleg csak szinte szex. Csakhogy ez nem tart örökké... Remélem így egyértelmű mire gondolok, nem trollkodtam, átfogalmaztam minden mondanivalómat, nincs bennem rosszindulat sem. Üdv 2. válaszoló.

2020. jan. 6. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
A személyiséged nincs egyben. Ez elég nagy baj.
2020. jan. 6. 18:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló!

Részekre bontom ismét, hogy átlátható legyen, és ha van időd, elolvasod, mert nagyon tévhitbe vagy sajnos.

Elolvastam a kommented, és nagyon minimális valóságot tükrőzőt írtál, de ez az én hibám, mert nem fejtettem ki normálisan, amit most megteszek!

- A 2. válaszolód vagyok. Így visszaolvasva tényleg erősen mondtam el szerény véleményem, viszont rosszindulat egyáltálán nem volt benne(m) ezért ha így tűnt, annak látszik bocsánatot kérek.

- Nagyon szépen köszönöm, és nem a bocsánatkérést, hanem hogy működik ez kettőnk közt, kulturáltan is, ennek személy szerint örülök!

- Fentebb azt próbáltam leírni neked, hogy az 1. barátnőd, a 25 éves szívéből szerett téged, ez a kapscolat szerelem volt (megvette a karácsonyi ajándékokat (nem a szó szoros értelmében érettem) = Figyelt rád, előre gondolkodott, lelkiismeretes volt, gondolt rád, hogy örömöt okozzon neked, miközben te a kapcsolatotok alatt is 21 éves lánnyal írkáltál..Így értettem.Szóval ezzel a 25 éves csajszival voltál igazán önmagad a szakítás, és amit az 1. váalszolónak írtál, mert hogy történtek dolgok, ezek véletlen körítések, és magadnak akarok bemagyarázni, hogy an akpóra jött, mert úgy sem működött volna. Én azt gondolom, illetve nem gondolom, hanem egyértelműen látom, hogy te már a leendő kis bökkenőket amit akár envezhetünk problémának is de a 25 éves scajjal mindíg minden körülmények között siekresen emgoldottál, a legutóbbi ilyen problémát meg sem akartad oldani, mert tudatod alatt ott volt, hoyg történjen bármi, neked ott a 21 éves csajszi, tehát a másik lány.

- Igen, tudom hogy szeretett, de ha éreztél már olyat, hogy csak azzal pazarlod az idejét, hogy nem tudod viszonozni, akkor bizony lépni kell belőle, és ezt Te is tudod!

Sajnos van helyzet, amikor hiába szeretünk szívből, azért tenni is kell, hogy ez működőképes legyen!

Én magam is figyeltem rá, nagyon sok mindent megtettem érte, és nem tárgyilagosan, hanem munkahelyet is tudott váltani általam, mert rossz volt nézni, hogy szenved a régin, a szüleinek is adtunk pénzt közösen, a könnyebb boldogulás terén, szóval tettem én magam is olyan dolgokat, ami ugyebár alap, de semmi köze a szerelem érzet alaphoz.

Mikor elkezdtem ezzel a lánnyal beszélni, mi már nem voltunk együtt, és már az első nap elmondtam neki, hogy mással beszélgetek, ami nyilván nem tetszett neki, de fordított esetben egy rossz szavam nem lett volna.

Rosszul látod! Semmit nem oldottam meg a 25 éves barátnőm mellett, csak szenvedtem ettől az érzéstől, ami kiváltotta bennem a rossz ómenen alapuló menekülőutat...sajnos.

a 21 éves hölgy még sehol nem volt a képben, amikor ilyen problémákat kellett megoldanom, ameddigre ő bekerült a képbe, már tisztáztuk, hogy ennek semmi jövője, és ezt a részét megértette.

- Szakítottál, eldobtad életed legjobb kapcsolatát, helyette egy éretlen kis tinivel jöttél össze, és Itt kivételesen nem téged akartalak bántani, hogy te rossz ember vagy (ilyen alak vagy), hanem úgy értettem, hogy a lány a 21 éves kis cuki csajszika fogja majd egy szép reggelen úgy látni, hogy mit keres egy ilyen alak mellett (az Ő szemszögéből nézve) mikor van nálad, jobb zsebb okosabb, izmosabb...stb (mindenkinél van jobb, lehetne jobb alakokkal és fog is- ezzel nem téged akartalak bántani).

- Ez sajnos megint egy tévhit, mert nem ez volt életem legjobb kapcsolata, és nem is egy éretlen tinivel jöttem most össze, hanem egy 18 éves kora óta saját talpon álló nővel, aki MÁR elismert tetoválóként dolgozik egy szalonban, és kegyetlenül fel tudja venni a piacbeli versenyt. Egy nagyon ambíciózus lány, és pont ez fogott meg benne, mert sajnos ez a korábbiból legfeljebb csak pislákolt.

A mostani egy olyan lány, akivel bármit meg lehet beszélni, és őszinte, ahogy én is annak tartom magam.

Ez egy új helyzet, nem vitatom, de olyat érzek vele, amit a korábbi párommal az elején nem, ráadásul nagyon nehezen tudtunk egymáshoz alkalmazkodni, és ami a mostanival nem probléma, hanem természetes.

Lehet Te magad ezeket a az anti konzekvens tapasztalatokat láttad eddig magad körül, de én magam ezt nem így látom, és ahogy telik az idő, a legkevésbé se gondolok erre, mert felesleges.

Ami pedig a külsőségeket illeti. Hát, nem tudom. Az emberiség erről szól, mindig van okosabb, ügyesebb, izmosabb, de ha két ember találkozik, és mély érzéseik vannak egymás iránt, akkor nem hinném, hogy bármely jelző releváns volna, mert ha szeretünk valakit, úgy fogadjuk el, ahogy van, és ha voltál szerelmes, akkor te is tudod, hogy ez így van.

- Kérdésedre válaszolva tehát "Szerelem , vagy sem? " NEM! Ez nem szerelem. Csak meguntad a 25 éves lányt, ez a 21 éves elcsábított, akivel leveleztél, és erős fellángolásod volt a cukiság iránt, és még mindíg ez a fellángolás tart. Pont én vagyok az, aki tökéletesen átlátja a te problémádat.

- Pajti :) nem meguntam, hanem abból volt elég, hogy nem egy nyelvet beszélünk, és ebbe valljuk be, egy idő után az ember belefárad. Nem lehet mindent a szerelem érzésre húzni, hogy az majd mindent legyőz, hanem igen is azért tenni is kell, hogy ez működjön, és a korábbi semmilyen formában nem működött már.

Ha tényleg tökéletesen átlátod a problémát, akkor érvelsz csak, és nem hangoztatod. Íratlan szabály. :)

- Amit az alkoholról és a dohányról írtam, azt sem rosszindulatból mondtam, de, hogy egyértelmű legyen korrigálom : Csak rajtad áll, hogy visszakerülsz e ehhez az élethez, de van normális út is, ez sosem opció, mert a cigi, ital mellett a problémák nem tűnnek el, sőt + problémákat generálsz magadnak. Fentebbi váalszommal ezt szerettem volna nyomatékosítani ezért volt ilyen a stílus.

- Na most fogok igazán meglepőt írni. Nem iszom, és meg se fordul a fejemben, mert jelenleg nincs olyan problémám, mint az, ami volt, mert mellettem áll a mostani hölgy, és a 21 éves fejével azt mondta, hogyha bármi ilyet érzek, legyen szó hajnali 3-4 óráról, csak hívjam fel, ha nem vele alszom, és azonnal rohan, mert fontos vagyok neki. Én ezt kívánom neked is, hogyha van az jó, de ha nincs, akkor legyen egy ilyen ember az életedben, mert csodálatos érzés. :)

- Ami pedig a két szék közül a földre estél esetet illeti, igen végül is szakítottál barátnőddel, ez volt a legnagyobb baklövés amit életedben elkövettél! Egy 21 éves éretlen csaj miatt. Szóval szerintem a földre estél nagyon is, mert barátnőd nincs, eza scaj pedig csak idő kérdése és megun, és kidob, mint egy kopott rézkilincset. Utána fogsz sóvárogni a volt 25 éves bnőd után, és erre irtam, hogy elhetőleg ne cigizz ne igyál hanem keress normális lányt és becsüld meg, és ne hagyd h 21 évesek elcsábitsanak.

- Ha így is alakulna, bár nem hinném, hogy eldob magától, akkor se megyek vissza felvenni a régi szennyest, ez is íratlan szabály, raádsául minek mennék, ha tudatosan tudom, hogy hozzá érni se tudok intimebben, annyira nem releváns számomomra?! :)

Azt pedig az előző válaszomban megfogalmaztam, hogy ez a lány nem ilyen. Túl sok mindenen ment ő is keresztül, hogy ilyen tini hóbortos kis .... legyen. Nem ismered. :)

- Mindenki életében eljön, hogy döntenünk kell, hogy jó sz*xet szeretnénk e, vagy normális párkapcsolatot. 25 éves csajjal párkapcsolatod volt, most jelenleg csak szinte sz*x. Csakhogy ez nem tart örökké... Remélem így egyértelmű mire gondolok, nem trollkodtam, átfogalmaztam minden mondanivalómat, nincs bennem rosszindulat sem. Üdv 2. válaszoló.

- Jó a sz*x kettőnk közt, működik a kémia, de se neki, se nekem nem ez a legfontosabb, tudod számtalan dologról beszéltünk az alig pár nap alatt, és ezért tűnik hihetetlennek, mert ez tényleg egy mesekönyvbe illő kategória, DE LÉTEZIK!! Ma már nem tenném fel ezt a kérdést még egyszer, mert én tisztán látok, nekem erre a nőre van szükségem, és látom a csillogó szemeiben, hogy ő is rám várt, már hosszú ideje.

Ezt azért nem tudom megmagyarázni, mert ezt megélni kell.

Ahogy hozzáérek, ahogy megpuszilom, vagy simogatom, látom rajta, hogy olyan érzést vált ki belőle, hogy el se akar engedni, és ugyanezt érzem én is.

Modernkori költőink is nem egy irományukban fogalmazták meg ezt, igen is létezik az a fajta szerelem, ami nagyon úgy néz ki, hogy a miénk. De kár is ragozni, ezt megélni kell.

Lehet, hogy belebukom, vagy belebukunk, de ebbe bele se akar gondolni egyikünk sem, és ettől a pozitivitástól lesz csodálatos maga az élet. :)

Nagyon szépen köszönöm, második válaszoló!

2020. jan. 7. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Szintén a második válaszoló vagyok.

Azthiszem azt a kijelentést, hogy én látom a legjobban a helyzetedet visszavonom, tényleg tévhitben voltam, és én láttama legrosszabbul. Talán sokminden történt veled az elmúlt időszakban, és nyílván a kérdésed alatt nem írtál le mindent, ez az, ami engem (is) megtévesztett.

8. Válaszodra reagálnék.

Nagyon szívesen megvitatnám veled a jövőben is, amit látok, de amit most legutóbb leírtál ez annyira egyértelmű, hogy mindent tisztázott bennem, és kívülállóként nézve, azthiszem most látom "jól" a helyzeted, viszont most kifogytam az érveimből, érvelni már nem tudok - mert úgy látom jól cselekedtél.

25 éves lánnyal ha tényleg nem működött, akkor ami nem megy, azt nyílván nme kell erőltetni, én mindeddig azt gondoltam, hogy minden oké bnőddel, majd jött egy fiatalabb lány, elcsábított, te mint ka*os idióta fellángoltál, és most együtt vagytok :D De tisztán látom, hogy nem ez a helyzet. A 25 éves csajjal csak őrlődtetek, így is örüljön, hogy eddig mellette voltál.

Ez a 21 éves lány ha már dolgozik, beszélgetni is lehet vele és a szex is jó (és remélem főzni is tud:)))) akkor igazából ez a jó kapcsolat. Mindenki talál előbb utóbb olyat, akivel szinte minden stimmel. Erre és ezzel a lánnyal már lehet jövőt is építeni.

Arra feltétlen figyelj, hogy bármi is történjen az életben, az alkohol és a dohány sosem jó megoldás, vissza ne nyúlj hozzájuk SOHA. Egyszerűen probáld meg nélkülözni őket, hiszen, hogy letetted, ez is haladás.

Lehet ez a 21 éves lány a Nagy Ő az életedben, rosszul láttama helyzetet, de köszönöm, hogy tisztáztuk, és az én kedvemért mindent leírtál, így már világos minden. :)

Sok boldogságot kívánok nektek. :)

2020. jan. 7. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!