Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mik a terveitek 2020-ban?

Mik a terveitek 2020-ban?

Figyelt kérdés

Hogy indult nektek az új évtized?

Milyen reményekkel vágtok bele a 2020-as évbe?

2020. jan. 1. 16:00
1 2
 11/19 zol56 ***** válasza:
100%

Nagy reményekkel vágtam neki 2020-nak.

Aztán azon kaptam magam, hogy semmi változás. Minden ugyanolyan mint tavaly.

Mondjuk nem is csináltam máshogy semmit. Most már szisztematikusan építem amiket el akarok érni. Minden az alapoknál kezdődik. Mem lehet gyorsan építeni. Jó alap kell.

Elindultam egy jobb felé. Élet egészség öröm. Igazából nem pan aszkodhattam de mindig a jobbra kell törekedni. Nem írok sablonokat konkrétumokat mert ezek csak nekem fontosak. De mindenkinek vannak apró fontos tervei. Igazából újév se kell hozzá. De a kérdés magyon jó, mert az ember elgondolkodik rajta.

2020. jan. 15. 21:45
 12/19 aries 2 ***** válasza:
100%

Még mindig betegesen.

Remélem, hogy ebben az évben megtalálom a páromat, vagy legalább egy barátot. Tovább telepítgetem energiafűzeimet. Nagyon várom már a tavaszt.

2020. jan. 15. 21:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen költöznék abból a házból, ahol már nagyon régóta lakom (22 és fél év.) Nekem ez már nagyon sok!

De a szerdai kora esti órák olyan fura változásokat hoztak, hogy elgondolkodtam: idén lehet, hogy a LEHETŐSÉGEK KÜLÖN MEGKERESNEK ENGEM?! Nem is nekem kell utánuk mennem?!

Ui: annak örülnék, ha nagyon sok változás állna be végre-valahára az életemben (bár ehhez Szegény Drága Édesanyámnak "meg kellett halnia" minden értelemben - nagyon korán...)

2020. jan. 16. 04:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát ez egy jó szar év lett végül... Vajon mik lesznek még itt?
2020. aug. 5. 23:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Kinek hogyan sikerült eddig a SAJÁT MAGA ÁLTAL ELVÁRT megélhetési szintet biztosítania? Esetleg családjának - szüleinek, házas- vagy élettársának - ebből a szempontból megfelelni?

Baráti- illetve ismeretségi kapcsolatok hogyan alakultak? Született-e várva várt Kisbaba? Egészséges-e? Útban a Szerelem Gyümölcse?

A tinédzser korosztály- illetve a fiatal felnőtt korosztály milyen előkészületek reményében várja a következő tanévet?

"Elfeledett" életközepi válságot megélő korosztály Veletek Mi Újság?

Egészségi állapotok? Elhalálozások (koronavírus helyzeten kívül)? Költözőfélben lévő egyének, családok?

Üdv: középkorú érdeklődő

2020. aug. 6. 03:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Pff, semmi sem változott. Még mindig nagyon magányos vagyok. De legalább van gyakornoki állásom, amit régóta szerettem volna
2020. dec. 2. 13:20
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Lett egy szép,egészséges kisfiam.

És ezzel be is zárult az összes jó dolog az éven. Az egyik legaszarabb év volt.. remélem a következő jobb lesz. :/

2020. dec. 2. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén gratulálok az 1-es válaszolónak a kisfiához!

A többiek is írhatnak - kinek hogyan alakult végül ez az év?!

2020. dec. 2. 16:22
 19/19 zol56 ***** válasza:
100%

Szintén gratulálok a 1-esnek.

Nekem van ami sikerült van ami nem.

Összessegében nem vagyok elégedetlen. Lássuk meg a jót is.

Jó lenne ezt a kérdést 2021-ben is folytatni. Jó hogy vannak visszatérő válaszolók is akik nem csak trollkodnak.

2020. dec. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!