Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki milyen koncertekre megy...

Ki milyen koncertekre megy 2020-ban?

Figyelt kérdés
Ötleteket gyűjtök. :D
2019. dec. 14. 23:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Kárpátia, ROMER.
2019. dec. 14. 23:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jön a pearl jam. Az egyik kedvenc bandám, nem vagyok az a koncertezős típus, de erre elmennék. Azonban sajnos nincs rá se társaságom, se időm, se pénzem.
2019. dec. 14. 23:37
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem kell társaság, én is egyedül megyek arra a koncertre, ami mást nem érdekel. :)

Persze a pénzt meg időt megértem, de ha valaki akarja, meg tudja oldani. Ha vab lehetőség, szerintem nem árt néha megajándékozni magunkat egy-egy élménnyel, később megbánnánk, ha kihagynánk egy jó lehetőséget.

2019. dec. 14. 23:40
 4/11 anonim ***** válasza:

3#

Házfelújítás közepén tartunk, a kocsit is rendbe kéne raknom, plusz egy fizetésből élünk ketten (én és a barátnőm), így hónap végén pont kijövünk a pénzből. Szóval nem engedhetem meg magamnak, hogy 70 ezret csak úgy kidobjak koncertre.

2019. dec. 14. 23:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Januárban az AWS Barba Negrás koncertrjén nagyon valószínű, hogy ott leszek :D
2019. dec. 15. 00:54
 6/11 Blade Bone ***** válasza:
57%
Hát pl Scooter koncerten ott leszek jövőre. :D
2019. dec. 15. 01:43
 7/11 anonim ***** válasza:
System!!!
2019. dec. 15. 08:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmilyenre
2019. dec. 15. 11:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Aki megy Kornra jó szórakozást, én itthon fogok bőgni.
2019. dec. 15. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:
47%
Egyelőre semmi jó nem ígérkezik ahogy nézem. Nézd meg, még a Sziget programját sem tették közzé, pedig tavaly ilyenkor már régen megvolt ha jól emlékszem; szóval lutrira árulják a jegyeket, olyan mintha zsákbamacskát vennél. Vagy lesz valami jó vagy nem, nagyon kétséges. Szerintem egyszerűen az van, hogy senki nagyobb előadót nem tudnak elérni, mert nem akar jönni ebben az országban szinte senki. Szóval megint maradnak a középkategóriás, unalmas zenekarok amiket max. 14 éves kislányoknak lehet eladni vagy lassan már nekik sem...
2019. dec. 15. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!