Az ilyen lányok miért olyan ellenszenvesek velem?
Akárhányszor új társasággal ismerkedek a fiúk mindig kedvesek és nyitottak velem szemben,de a lányok szúrós szemmel néznek,kibeszélnek és kinevetnek persze csak úgy,hogy ne halljam vagy ne vegyem észre és amikor odanézek mindig abbahagyják a nevetést.Nem veszek fel túl rövid szoknyákat,egy kevés sminket teszek magamra,nem vagyok szép és nem értek a divathoz,de szerintem ettől még nem kell kitaszítani.A fiúkkal mindig érdekes és akár komoly dolgokról is tudok beszélgetni,de ha valamivel kapcsolatban kérdezem a lányokat mindig olyat válaszolnak rá,mintha azt akarnák sugallni,hogy "Engem nem érdekel,mert ilyenekkel nem kell foglalkoznom".
Vannak lány barátnőim akik nagyon elfogadóak és kedvesek,de én olyan lányokról beszélek most akikkel véletlenségképp összehoz egy random társaság és ők kikenve teszik veszik magukat a fiúknak és annak ellenére,hogy nekem is van első benyomásom az ilyen lányokról mégis adok nekik esélyt és legyőzöm az előítéleteimet.Akkor ők ezt miért nem képesek megtenni?
Nem akarok szexista és sztereotíp dolgokat belevinni a dolgokba,mert tényleg sok aranyos és értelmes nő van,de az ilyesfajta lányok szokták mondani,hogy a fiúknál mindig megy a hímvessző méregetés.Akkor ez mégis mi,hogy azt lesik a másik lányon,hogy mennyire szép és hogy vannak-e hurkái,esetleg mennyire lóg ki a p@@@nája a szoknyájából?
Mindkét nemnek megvan a maga hierarchiája. Rengeteg közösségben megfordultam már, szóval láttam, hogy a férfiak sem olyan hatalmas angyalok, mint amilyennek el akarják hitetni magukat; a legnagyobb szivatasokat és alazasokat amiket láttam ők csinálták más férfiakkal, akik vagy újak voltak, vagy pedig a hierarchia alján voltak.
Ez a nőknél is megvan bizonyos formában,szoval ezért lehet, hogy egyes lányok nem fogadnak tart karokkal.
Annyit tudsz tenni, hogy te más vagy az olyan lányokkal, akiket neked mutatnak be.
Ennek az lehet oka, hogy ilyen a személyiségük, és első benyomás alapján valószínűleg lehetséges ellenfélnek, vagy olyannak látnak, akivel nem szívesen vannak egy légtérben, de az illem kedvéért szóba állnak vele.
A 2. bekezdésedre reagálva, az előitéleteid elengedéséből nem feltétlenül következik a veled kapcsolatbalépő emberek által hozott előítélet elengedése. Ez általában személyiségfüggő, és az leírásban szereplő lányokra ez nem jellemző. Lehet, hogy képesek lennének elengedni előitéleteiket, viszont, ahogy olyan kérdésekkel sem akarnak foglalkozni, amikkel nem kell foglalkozniuk, ugyanígy előitéleteik elengedését sem tartják szükségesnek.
A 3. bekezdésben leírtakra nyakatekerten ráilleszthető egy valószínűleg kommunista időkből származó közmondás: Vádold ellenfeleidet azzal, amit te követtél el.
Egyébként az általad leírt lányok jellemzőik, és tetteik/gesztusaik alapján leginkább a kétszínű elnevezés illik rájuk, és az első válaszoló által felvázolt hiearchia a női nem oldalán legnagyobb eséllyel náluk alakul ki.
Hasonló helyzetben vagyok, én egy elég csúnya lány vagyok, akit az ilyen lányok kiközösítenek.
Az a bajuk, hogy felszínesek, és a fejükbe szállt az, hogy körberajongják őket, ennyi. Amúgy régebben én is fiúkkal és nem-cicababa lányokkal barátkoztam, de azok a buta libák (és azok, akik őket szeretik) olyan szinten porig rombolták az amúgy sem sok önbizalmam, hogy már senki felé sem nyitok egykönnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!