Lányok! Nektek ez bejönne?
Figyelt kérdés
Ha izmos vagyok, átlagoas magas, és átlagos arcú.2019. dec. 14. 15:21
1/13 anonim válasza:
aki ilyen kérdést ír ki, az biztos nem...
3/13 anonim válasza:
És bunkó,beképzelt. Ja meg rendelkezned kell pszichopata személyiséggel,anélkül mész a levesbe.
4/13 anonim válasza:
Mennyire vagy okos? Értelmes? Mert hiába vagy izmos, átlagos magas, átlagos arcú, a sötét vagy mint egy fekete lyuk..Nekem fontosabb, hogy a férfinak legyen esze, humora.
5/13 anonim válasza:
Ez önmagában semmit nem ér, ha a hasán kívül nem tud mást felmutatni.
L
6/13 anonim válasza:
Kérdezz meg egy pszichopatát hogy mi a fontos a mai "nőknek". Nem biztos hogy segíteni fog de hát ez ilyen xd
7/13 anonim válasza:
Nem. Nekem az jön be ha valaki értelmes, okos, intelligens. Szóval bocsi.
8/13 anonim válasza:
Nem jön be alapból, ha egy pasi kifejezetten izmos, az meg főleg nem, akinek mindössze ennyi felmutatnivalója van.
9/13 anonim válasza:
És mennyire vagy értelmes? Humoros?
10/13 anonim válasza:
Tehát egy átlagos srác érdeklődik, hogy ha izmos lenne akkor bejönne e a lányoknak. Oké, hajrá, aztán majd hónapok-évek mulva kiderül. Ha neked ez az egyetlen érték amit felmutatnál az egy értelmes lánynak elég kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!