Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Bejönne gy ilyen fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bejönne gy ilyen fiú?

Figyelt kérdés

19 éves, 175 cm magas, 62 kg (sajnos vékony, de tervbe van a hízás, csak nehezen megy). Barna hajú és szemű, jóképű.

Vicces, de komoly is, ragaszkodó, őszinte, hűséges, kedves.

Szeret sokat gondolkodni, agyalni dolgokon.

Szereti az állatokat, szeret filmezni.

Mindenkivel kijön és jóba van.

Inkább az a jófiú típus, nem jár bulizni, semmi alkohol, semmi cigi és hasonló dolgok.

2019. nov. 14. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Hogy nem jársz bulizni az nálam egy rossz pont mert én nagyon szeretek szórakozni és sajnálnám, hogy a párom nem jön velem.. Alkoholizálni is mértékkel, alkalom adtán. Szóval ez nálam rossz pont, de mivel a rossz tulajdonságaidról nem írtál így nemtudom, hogy bejönne- e egy ilyen srác.
2019. nov. 14. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

A hozzád hasonlóan visszafogott lányok közt kellene keresgélned, mert egyáltalán nem igaz, hogy ők is mind a nagypofájú “alfahímekre” buknak.

Én is inkább visszafogott vagyok, a barátnőim többsége meg abszolút az, és egyikünk sem akart soha “menő” pasit:) csendes fiúval ellenben voltunk már együtt.

2019. nov. 14. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Igen,siman
2019. nov. 14. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ezt nem lehet megállapítani ennyiből

Mert lehet, hogy így azt mondom, hogy igen, mert amit elmondtál, az szimpi. Viszont, hiába szimpatikusak ezek a dolgok, ha vannak olyan rossztulajdonságaid amik ezeket elnyomják. Vagy csak simán az is lehet, hogy szimpatikus minden, jól elvagytok, de aztán nincs meg az a szikra ami egy kapcsolathoz kell

2019. nov. 14. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Igen ezek jó pontnak számítanak, de persze a személyiség is számít.

Mivel én is imádom az állatokat, és elég sokat gondolkozok állandóan és se buli, se cigi így lenne közös tulajdonságúnk nem kevés.

17L

2019. nov. 14. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha megkérnénk Magyarország összes fiúját hogy írjon magáról egy rövid szöveget, fejemet teszem rá hogy több mint a fele ilyet írna.

Amit mondani akarok az az, hogy semmi konkrét nincs benne. Vicces mennyiben? Milyen a humora, mivel viccel? Nem ugyan az viccesnek lenni favicekkel, szarkazmussal és holokausztviccekkel. Vicces de komoly, mi a határvonal, milyen szituációkban dönt úgy hogy most komoly? Lehet, hogy én még tovább tolnám, míg ő már abbahagyná, így konfliktus alakul ki? Ragaszkodó, mennyire? Csak szeretne kb. minden nap velem lenni, vagy nem lehet levakarni magamról? Őszintve, vagy "nem bunkó vagyok csak őszinte" típus? Kedves, de tényleg, vagy csak te hiszed? Min agyal? Megosztaná velem, vagy nem? Mit ért "szeretem az állatokat alatt"? Szeret képeket nézegetni róluk, van pár háziállata akiket szeret, csak úgy casual szereti az állatokat, nem bír úgy élni hogy nincs a házában 60 macska? Milyen filmeket szeret nézni? Biztos mindenkivel kijön? Olyan embert én még nem láttam még.

Lényeg a lényeg: Ebből nem lehet eldönteni ténylegesen bejönne-e egy ilyen fiú. Tele van általános, semmitmondó jó tulajdonságokkal, negatívumok a súlyodon kívül sehol (sok sikert a hízáshoz/edzéshez am de komolyan

2019. nov. 14. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Asd
2019. nov. 14. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Ezek tök átlagos dolgok. Az összes rám is igaz azon kívül hogy lány vagyok és kevesebb a súlyom. Ebből senki se fogja megállapítani, hogy te milyen ember vagy. Amúgy meg ha saját magadról azt mondod hogy jóképű vagy az arra enged következtetni hogy egyben nagyképű is.
2019. nov. 15. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!