Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönne egy ilyen srác?
175 centi magas/ vagy alacsony. Barna haj, kék szem.
Nem túl izmos, de nem is kövér. Néha szokott edzeni. Szeret ping pongozni. Barátsàgos. Szereti az öleléseket. Romantikus fajta, mások elmondása szerint.
Szereti a természetet.
Ha kíváncsiak vagytok kêpet is mutathatok.
Igazából az a lényeg, hogy magasabb legyen nálam, szóval a 175 cm az rendben van, és még az annál alacsonyabb is.
A barna haj és kék szem is rendben van. Ebben nincsenek nagy kikötéseim, hisz nem hiszem, hogy a külső lenne a lényeg, főleg nem ilyen apróságok.
Nem kell, hogy izmos legyen, de az tényleg jó, ha nem kövér.
Ping-pongozni én is szeretek :) Bár leginkább nyáron és tavasszal lehet.
Az sose baj, ha romantikus, csak ne legyen nálam érzelmesebb. Az nem baj, ha vannak érzelmei, de ne legyen csöpögős.
Én is szeretem a természetet, sétálni, kirándulni, utazni,futni,biciklizni sbt. Ezeket mind a természetben jó csinálni.
Nekem be így ennyi a lapján de ezek a kérdések nekem kicsit furák mert ennyi adatbol nem lehet megítélni senkit főleg kép nélkül.
16L
Képet magadról soha ne küldj idegen embereknek!
Mivel mindenkinek más az ízlése, van, akinek bejössz, van, akinek nem. De ne itt növeld az önbizalmad, hanem a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!