Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyedül vagyok ezzel így?

Egyedül vagyok ezzel így?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szoval az a problema,hogy kb 18 eves lany vagyok, es nincs egyetlen baratom se. Nem vagyok csunya meg semmi, egyetlen problemam h vekony a hangom es ezert nem tudok olyan hangosan beszelni mint masok. Van egy fiatalabb testverem, o is igy van ezzel, es csak egymast ertjuk meg. Lehet azert vagyunk ilyenek, mert tul szoros a kapcsolatunk, es igy masoktol is ilyet varnank el, de csalodunk. Illetve meg annyi, h nem vagyok vmi erdekes ember. Marmint nem tudom elujsagolni az osztalyban h ezt meg azt vettem meg mi tortent velem mert nem tortenik semmi, meg sincs idom pihenni, mert amator szinten sportolok, es van tobb faktom is. Buliban meg sose voltam.(1 hazibuli de azota se hivtak) Mit tehetnek? Egyedul vagyok így ezzel én és a tesóm? Ha beszelgetni is akarnek valakibel, akkor nem igazan reagalnak ra, max akkor ha nem hallottak (mert nem figyelnek plusz mint irtam nem tul erosek a hangszalaim) de melyebb kapcsolatot senki se keres. Send help :(

2019. dec. 21. 21:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mikor a kerdest kiirtam még nem voltam 18, csak par óra múlva lettem az 🙂 köszi a választ
2019. dec. 23. 14:10
 12/12 anonim ***** válasza:
54%
Nekem sincsenek barátaim, csak engem a testvéreim is utálnak.
2019. dec. 23. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!