Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet hogy az éttermek...

Hogy lehet hogy az éttermek hétköznap este tele vannak, én meg azt is meggondolom, hogy 100 ft-ot bedobjak a kávéautomatába?

Figyelt kérdés

Megyek haza este a melóból és nézem étterem kávézó pub mind dugig be se lehet férni.

Mennyi egy estig adag kaja egy étteremben én nem tudom, de több 1000 lehet az tuti.

Én meg noha magam is dolgozó ember vagyok még azt is meggondolom 100 ft-ot bedobjak-e a kávéautomatába.

Ha napi 1 kávé az automatából, az 20 munkanap = 2000 csak erre? 2x is meggondolom.

Ilyen hogy étterem szóba se jöhet. Életemben nem voltam. Miből mennék.

Hogy van ez?

2019. dec. 1. 15:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
3%
Úgy, hogy nem mindenki olyan fillér**szó, mint te.
2019. dec. 1. 18:23
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk bent ingyen van a kávé. És szerintem otthon mindenkinek jobb kávéfőzője van, mint bent. Meg alapból senki nem olyan proli, hogy kávéfőzőt lopjon.
2019. dec. 1. 18:32
 13/19 A kérdező kommentje:

"Nálunk bent ingyen van a kávé. És szerintem otthon mindenkinek jobb kávéfőzője van, mint bent. Meg alapból senki nem olyan proli, hogy kávéfőzőt lopjon.“

De ez egyike se válasz a kérdésemre ez mind melléduma részletkérdés.

Az meg hogy senki se olyan proli hogy kávéfőzőt lopjon: van egy fölös főződ? Hozd ide be hozzánk hagyd itt nézd meg holnap itt lesz-e?

Jó?

(nem lesz itt....)

2019. dec. 1. 18:48
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Vannak sokan, akik jól keresnek és időnként megengedhetik, hogy elmenjenek étterembe. Ne magadból és a környezetedből indulj ki, mert nem reprezentatív képet kapsz.
2019. dec. 1. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
NÁLUNK bent a munkahelyen nincsenek ilyen prolik. Egy szóval nem mondtam, hogy nincs ilyen, csak én nem ilyen emberekkel vagyok körülvéve.
2019. dec. 1. 19:03
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Ezen én is csodálkozom. Sosem megyek étterembe, pénzkidobás, elkészítem magam a töredékéből, és tudom, miből van.

Szerintem sokan szeretnek felvágni, menőzni, olyan, mint aki a márkás ruhát vagy cipőt veszi, holott a márkátlan is ugyanazt tudja.

Pénzt kidobni mindenki tud, spórolni annál kevesebben.

Automatát meg meg sem nézem, mit kapni belőle.

2019. dec. 1. 21:37
 17/19 anonim ***** válasza:
64%

“ Sosem megyek étterembe, pénzkidobás, elkészítem magam a töredékéből, és tudom, miből van.”

- Pláne, hogyha mindent olyan minőségben meg tudsz főzni/sütni, mint egy szakács. Egyébként nyilván minden (kávé, ebéd stb.) olcsóbban kijön ha otthon csinálod, ez nem nagy titok.

Ezeknek a szolgáltatásoknak az a lényege, hogy pénzért időt kapsz. Kiadsz 3000 Ft-ot egy vacsorára, de cserébe nem kell órákon át főzni és utána mosogatni, és vélhetően a szakács jobban főz, mint egy átlagember.

2019. dec. 1. 21:46
 18/19 anonim ***** válasza:
34%
Az meg hogy a márkás ruha/cipő ugyanazt tudja mint a márkátlan, inkább nem is véleményezném.
2019. dec. 1. 21:47
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Ez is a rejtélyek tárházába tartozik nálam is... Sírni jó, de értékelni azt, ami van, azt már nem.
2019. dec. 2. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!