Hogy lehet hogy az éttermek hétköznap este tele vannak, én meg azt is meggondolom, hogy 100 ft-ot bedobjak a kávéautomatába?
Megyek haza este a melóból és nézem étterem kávézó pub mind dugig be se lehet férni.
Mennyi egy estig adag kaja egy étteremben én nem tudom, de több 1000 lehet az tuti.
Én meg noha magam is dolgozó ember vagyok még azt is meggondolom 100 ft-ot bedobjak-e a kávéautomatába.
Ha napi 1 kávé az automatából, az 20 munkanap = 2000 csak erre? 2x is meggondolom.
Ilyen hogy étterem szóba se jöhet. Életemben nem voltam. Miből mennék.
Hogy van ez?
"Mondjuk nem veszel fos automata kávét, hanem lefőzöd magadnak. "
És MIN főzöm le a munkahelyen? Kávéfőzőn? Szted van ott olyan? Ha lenne 5 perc alatt ellopnák.
Na ez meg a másik hogy főzzem magamnak---miért a szemes/darált kávé az tán ingyen van?
A gáz villany amivel a főző megy tán inygen van?
Mi bajod?
A kérdésre már megkaptad a választ, azt hogy milyen szegény vagy, azt meg inkább a barátaidnak részletezd!
"de ahhoz, hogy fussa ilyen szórakozásokra nem kell különösebben jól keresni."
Bruttó 195. Gar bérmin. Ennyi. Forinttal se több.
Nettó 129.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!