Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti szoktatok mások előtt büfögni?

Ti szoktatok mások előtt büfögni?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, vannak egy páran akik előadás alatt is büfögnek hangosan...vagy nyomnak egy sunyi laposat.

A helyi járaton, akkor is hangosan büfögnek amikor tele van a busz és megmozdulni sincs hely.. Szerintem elég undorító, főleg annak aki mellettük áll.

Tegnap étteremben voltam, magasabb kategóriás helyen, nem egy kifőzdében. Szépen ettük az ételt, egyszer csak hallottam hogy egy asztalnál r0hadt hangosan felbüfögnek. Egy 16 év körüli gyerek volt, semmit nem szóltak rá a szülei. Természetes dolog odahányni az asztalra. Jó hogy nem fossa össze magát ott helyben.

Csak szerintem illetlenség mások előtt, mondjuk étteremben, iskolában, munkahelyen büfögni, fingani?

Manapság annyira normális dolognak kezelik.

Dolgoztam már diák munkásként elég koszos, régi gyárban is, de ott se csináltak ilyet egymás előtt.

2019. nov. 24. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Igen persze, mèg fingok is
2019. nov. 24. 11:18
 2/6 anonim válasza:
61%
En ossze is szarom magam😌
2019. nov. 24. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem szoktam, még közeli hozzátartozók és barátok előtt sem, sőt egyedül is kínosnak érzem (tudom ez már túlzás, de ilyen vagyok).

Persze véletlenül is előfordulhat valakivel, ami természetes dolog, ilyenkor elnézést kell kérni, és továbblépni. Viszont amikor valaki direkt nagyot büfög mások között, különösen nyilvános helyen, az rendkívül primitív és undorító.

2019. nov. 24. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, es szerintem ez egy alap dolog, hogy mások elott nem fingunk, bufogunk
2019. nov. 24. 16:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyszer volt, hogy véletlen bebüfiztem egy hatalmasat az utcán miközben a párommal sétáltam. Rámszólt, hogy ezt nem kellett volna 😁. De esküszöm hogy véletlen volt.

Igyekszem akkor halkan kiengedni a büfit, ha nincs ott senki, de otthon meg nem fogom vissza magam senki előtt.

Volt aki étteremben baromi hangosan bebüfögött egyett. Az egész család nevetett. Erre én is elkezdtem mosolyogni, mert vicces volt a szitu. De amúgy én nem csináltam volna. Ha a mi asztalunknál lett volna kínosan éreztem volna magam. Igyekszem visszafogni a szeleket mások előtt, de ha véletlen kicsúszik egy puki akkor csak mosolygok és arrébb megyek.

Próbálok olyan társaságba mozogni akik tudják minek hol van a helye, mikor min nevetünk, és mikor mi számít illetlenségnek, de azon felül ha véletlen meghallok az utcán vagy bárhol egy hangos fingot vagy büfit akkor max nézek egy nagyot, de elfelejtem.

2019. nov. 25. 10:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem; ha véletlenül -csukott szájjal- feljön valami szénsav, még egymagamban is önkéntelenül mondom, hogy jaj, bocs.

De másoknak, ahogy látom, semmi baja a kínai-keleti kultúra terjedésével. Mert ezt, sajnos, nekik köszönhetjük. Náluk még illetlenség is nem böfögni étkezés után, mert azt mutatod, hogy nem volt finom az étel. Diplomatáknak tanítják is, könyvek is írják.

Az alfélen távozó léghangokra még külön tárolózacskókat is árulnak náluk, nem tudom, nem is érdekel, hogy mi okból.

Visszavihetnék -magukkal együtt- a fordított szokásaikat is oda, ahonnan jöttek, komolyan.

2019. dec. 21. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!