Szerintetek ez nem undorító viselkedés?
Épp az előbb voltam a Sparban vásárolni, és elmentem a zöldség-gyümölcs részleg mellett, és mit látok?!!
Az egyik dolgozó ott söpri a szemetet, és közben suttyomban a ládából, amikben a szőlők voltak, egy-két-három-négy szemet letép a fürtökről és megeszi!
Mivel úgyis súlyra kell fizetni a szőlőkért, így alapvetően senkit sem károsít meg, és azzal se lenne bajom, hogyha a raktárban megenne egy-két egész fürtöt. A bajom azzal van, hogy nem akarok olyan szőlőfürtöket enni, amikből az ott söprögető árufeltöltő lezabált jópár szemet, és őszintén szólva szerintem ez baromi undorító is egyúttal. Nagyon felment bennem a pumpa, majdnem be is olvastam az illetőnek!
Én elhiszem, hogy rosszak a munkakörülmények és keveset keres, és a Spar-t sem sajnálom, mert nem megy ettől csődbe, de mondom, akkor sem akarok olyan szőlőt enni, aminek már valaki más lezabálta a felét.
Igazam van, ugye?
Oké, tisztázzuk!
Nem az a baj, hogy lop, és nem az a baj, hogy a piszkos kezével hozzáér.
A baj az, hogy egy épp fürt szőlőt szeretnék venni, nem egy olyat, aminek már lezabálták a felét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!